Sådan skelnes kvaliteten af ​​bambusfiber

- Oct 12, 2019-

Se på farve og glans

Natur bambus strøelse med god kvalitet har lyst udseende og høj farvehastighed. De falder ikke let på grund af vask, solskin og andre faktorer. Dårlige bambus sengetøj har mørk farve eller åbenlys farveforskel, eller de er let affarvet og misfarvet.

Se skrumpe

Bambus strøelse med dårlig kvalitet vil krympe kraftigt efter vask, hvilket resulterer i mindre størrelse på udseende deformation.

Se på arbejdet

Bambus sengetøj med dårligt udførelse er for det meste ikke detaljerede, med åbenlyse samlinger, og har ofte knuste tråde og andre fænomener.

Lugt

Dårlige bambus sengetøj bruger ofte kemiske tilsætningsstoffer for at forbedre udseendekvaliteten af ​​produkter, men uundgåeligt efterlader smagen af ​​kemiske lægemidler. Produkter af høj kvalitet af bambusfiber har en delikat duft og en let frisk smag af bambus.

Håndidentifikation

Det høje indhold af bambusfiber i produktet vil være meget delikat og glat i hånden, ellers vil det føles meget groft og snerpende eller fedtede for hånden.

Se på asken

Træk silketråd fra gode bambusfiberprodukter uden sort røg og aske efter afbrænding. Dog har dårlige produkter af bambusfiber ofte røg, når silketråden brænder, hvilket efterlader grå og sort aske efter afbrænding.

Se på luftpermeabilitet

Flad et stykke bambusfiberstof og træk vejret med munden dækket. Mærk dens luftgennemtrængelighed. Folk af høj kvalitet indånder jævnt og glat.