Sådan identificeres silketæppe

- Oct 10, 2019-

1. Se på prisen : I øjeblikket presses vægten af ​​silke på dens dyne, som er mere end 100 yuan per kilogram. (Silke vejes på fyldstoffet, der er mere end 150 renminbi pr. Kilogram + forskellige indre røromkostninger.) Denne pris inkluderer produktionsomkostninger samt virksomhedens normale og rimelige fortjeneste. Hvis prisen på silketæppe på markedet er lavere end denne pris, er den enten ringere silke eller blandet med dårlig silke.

2. Se på etiketter : produktnavn, fabriksplacering, produktimplementeringsstandarder og koder, specifikationer og modeller, brug af materialekomponenter (stof og dæk separat mærket) kvalitet, vægt og så videre. Hvis silketæppet ikke er markeret ovenfor, er det markerede indhold ufuldstændigt eller overdrevet, skal forbrugerne være forsigtige, når de køber. Kemisk filament.

3. Se på dynebetrækket : Se om der er en lynlås eller åbning på kanten af ​​dynebetrækket. Hvis det er praktisk at se materialet i dynen, hvis hele dynen er syet tæt, når du lægger op til at se på materialet i dynen, er det bedre at ikke købe dette dyne, fordi det er opdelt af producenten eller købmanden.

4. Se på tekstur : Åbn lynlåsåbningen i kanten af ​​dynen, og prøv at tage silken midt i dynen for at se, om farven på silken er lys og ensartet uden lysstofrørledning, om silken er lang og elastisk. Hvis bomuldstråd, urenheder, andre kemiske fibre eller fluorescerende reflektion findes, skal du ikke købe. For så vidt muligt at åbne undersøgelsesåbningen, for at observere et større område af dynen, for at undgå forfalskning.

5. Se elektrostatisk reaktion : Frikter dynen, der er udsat med lynlåsens mund med magt i cirka et minut, og lad den derefter absorbere hirse af papirformet størrelse, afstanden er ca. 0,3 mm til 1 mm. Hvis det kan absorbere rester af papir, betyder det, at kemiske fibre eller blandet med et stort antal kemiske fibre, rent silke ikke genererer statisk elektricitet.

6. Se på den brændende reaktion : silkens brændpunkt er meget lavt og slukkes snart efter forbrænding. Røg, der udsendes under forbrænding, er hvid, og den udsender en stank som brændende hår. Denne lugt er unik for protein og hverken kapok eller kemiske fibre. Efter afbrænding er asken sprød og skrøbelig, og pulveret fremstilles for hånd. Den kemiske fiber brænder med sort røg og irriterende lugt, og asken er sort kaget og hånden røres for hånden. Der er åbenlyse forskelle mellem de to.

7. Se på robusthed : Når du har foldet silken, skal du trykke på den hårdt, og robustheden er langsom. Det kan ikke foldes så skarpt og kantet som hæren dynen. Det ser altid blødt og blødt ud. Det er mulberry silke quilt. Ellers er den lavet af bomuld eller andre dyner.