Sådan øges varmebeholdelsen, efter at silke er brugt i lang tid

- Jun 01, 2020-

Levetiden for silketæppe er længere, silketæppet af høj kvalitet kan bruges over 15 år. Vær ligesom det silkedæk, som den gamle generation bygger, kvaliteten er, at arbejdet med et job er bedre, meget værner igen, en seng af silke af kan bruges selv 20 eller 30 år.

Selvfølgelig må ikke gå ind for så længe, ​​fordi brugen af ​​for lang tid, sundhedssituationen er kraftigt reduceret, ikke er til gavn for sundheden.

Selvom silketæppe er meget holdbar, men efter lang tid, eller vil der vises følgende forhold.

Silke agglomerat

Sericinkomponenterne på silkeoverfladen blødgøres gradvist, når temperaturen når 45 grader eller derover. Den blødgjorte silke er klistret og let at klæbe sammen med anden silke. Når temperaturen falder, vil det silke, der sidder sammen, blive stift og stram.

Reducer loftet

Menneskekroppen er i færd med morpheus, kroppen kan sende fugt ud, silke ved kan ekstrem god reguleringstemperatur, gøre menneskekroppens fugtighed og omverdenen opretholder gennemsigtig tilstand. Efter at silke er absorberet, forøges fugtigheden, og graden af ​​uundhed falder.

Derudover skal silketæppet undgå tung vægt. Når det bruges eller opbevares på grund af trykket, reduceres silken.

Nedsat varmebeholdelse

Temperaturen er relateret til varmeoverførslen og den konvektive varmeoverførsel af materialet. Sammenklumpning og adskillelse af silken øger varmeoverførslen og reducerer naturligt varmebeholdelsen.

Så hvad skal du gøre i denne situation?

Faktisk meget simpelt tages silken til ventileret sted, hvor luft koges ind, men vil undgå, at solen gryder ind, fordi silke efter gulvet kan blive gul, forkorte levetid.

Når du tørrer i luften, med hånden jævnt klappet på dynen, klappes den kakede silke. Efter tørring og slapping, vil silketæppet genvinde sin upåvirkede struktur og være så behagelig og varm at bruge som den var i starten.

Hvis det' har været brugt i længe, ​​siger tre eller fire år, skal du overveje at renovere det igen. Renovering er at fjerne silken fra hinanden, trække den igen, hoppe, silke naturligt fleeciness.

Naturligvis er renovering mere besværlig, behovet for at søge professionelt personale til at gøre, dette kan producere omkostningerne ved renovering.

Følgelig, når du køber silke quilt, skal du købe lang kvalitet lang silke bomuld silke quilt så langt som muligt, lang silke bomuld er ikke let at kage, har brug for ordentlig luft til at bask i kun kan gendanne unkempt. Og kort silketræk er let at kage, og hyppigheden af ​​renovering er meget højere end den for overlegen silketæppe.