Hvordan man opretholder silke quilt?

- Feb 19, 2019-


Silke quilt vedligeholdelse:


1. Silke quilt kerne har brug for et dynebetræk for at forhindre støvfarve på quiltkernen. Tryk ikke på dynen regelmæssigt for at holde silke quiltet fluffy. Børn bør bære våd urin, når de bruger det for at forhindre våd urin.

2. Ved rengøring skal kun dynebetræk rengøres. Silke quilt kerne kan ikke vaskes, renses, klorbleges eller stryges. Hvis det er forurenet, skal det gå til tørrenser med særligt rengøringsmiddel til lokal aftørring, og derefter tørretumbler for at undgå tekstilkrympning. Hvis pletten ikke er stor, skal du forsigtigt tørre den med et neutralt rengøringsmiddel.

3. Det nyligt fremstillede silketørret lugter som en silkeormspuppe, og det kan luftes på et ventileret sted. Silke dyner skal udsendes i god tid med et interval på 1-2 uger og et interval på 1-2 timer ad gangen. Det er egnet til langvarig eksponering og kan forårsage brud på silke. Efter solens eksponering, klapp med hænderne for at holde fluffy.

4. Efter fjernelse af den interne fugt skal opbevaringsmiljøet holdes tørt for at forhindre silke mod fugt, hvilket medfører lugt, varmeforringelse og luftgennemtrængelighed. Undgå stort tryk og overlap ikke dynen for at undgå udtynding og hærde. Kemiske stoffer som kamferpiller bør ikke bruges til at undgå forurening af silke.


Jiaxing Qinyue Home Textile Co, Ltd

Adresser: Heshan Industrial Park, Tongxiang City, Zhejiang-provinsen

Postnummer: 314500.

Tlf .: + 86-573-88673389.

Mob: +8613857309330

General Manager: Shome Liu

Email: shomeliu@qysilk.com