Sådan opretholder du madrassen?

- Jun 10, 2019-

Søvn er fundamentet for sundhed. Hvordan kan vi have en sund søvn? Ud over livet, psykologiske og andre grunde er det også vigtigt at have en "sund, behagelig" sund madras. Fresh Mang Home Textiles beder om, at den korrekte rengøring og vedligeholdelse af madrassen ikke blot forlænger madrassens levetid, men sikrer også familiens sundhed.

1. Brug bedre kvalitet ark, ikke kun for at absorbere sved, men også for at holde kluden ren.

2, sidder ikke ofte på kanten af sengen, de fire hjørner af madrassen er den mest skrøbelige, der sidder på kanten af sengen i lang tid, let at skade kantfjederen.

3. Gå ikke på sengen, så det eneste punkt er for stærkt og fjederen vil blive beskadiget.

4. Fjern plastemballagen, når den bruges, for at holde miljøet ventileret og tørt, og undgå, at madrassen er fugtig. Lad ikke madrassen udsættes for længe for at falme stoffet.

5. Hvis du ved et uheld vælger andre drikkevarer såsom te eller kaffe i sengen, skal du straks bruge et håndklæde eller toiletpapir til at tørre det med stort tryk og tørre med en hårtørrer. Når madrassen ved et uheld er forurenet med snavs, vask det med sæbe og vand. Brug ikke stærk syre eller alkalisk rengøringsmiddel for at undgå at falme og beskadige madrassen.

6. Vend regelmæssigt. I det første anvendelsesår bliver den nye madras vendt frem og tilbage, venstre og højre eller hoved og fod hver anden til tre måneder. Madrassens forår vil blive gennemsnittet og vil blive vendt en gang hvert halve år.

7. Hold det rent. Madrassen skal rengøres regelmæssigt med en støvsuger og bør ikke vaskes direkte med vand eller vaskemiddel. Undgå at ligge på din seng efter badning eller sved. Brug ikke apparater eller røg i sengen.