Hvordan man fortæller sandheden om mulberry silke

- May 18, 2020-

På nuværende tidspunkt er der mange varianter af silketæpper på markedet, og priserne er også forskellige fra hundreder til tusinder af yuan, så hvordan kan man skelne mellem det sande og falske silketæppe?

1. Se:god silke er lavet af høj kvalitet silke med lys farve, ordnet silkevej, stærk vedhæftning, meget tynd silke og stærk gevindbarhed; mens ringere silke er hvid og kedelig, med mange urenheder, mørk og gul. Udseendet af silke af høj kvalitet har en perle-lignende farve og har egenskaben med diffust refraktion af lys. Renlighed har få urenheder, og silkevejen er ordnet og ryddig; og silke af dårlig kvalitet er ofte bleg i udseendet på grund af tilsætning af kemikalier såsom blegemiddel uden glans og fugtighed. Der er mange urenheder, og silkevejen er kaotisk.

2. Røre ved:God silke er lavet af høj kvalitet, silke, der er glat, elastisk og glat uden agglomerering, mens ringeste silke er ru og har en dårlig håndfølelse og har kokonstængler og kokonblokke. Silke af høj kvalitet føles glat, glat, fyldig og elastisk uden hårde klumper; mens mindreværdige silke føles ru, ufleksible og ikke-fugtgivende. Der er relativt mange kokonstængler, kokongblokke, kokonstykker og pupper.

3. Lugt:God silke er lavet af høj kvalitet silke uden tilsat hvid silikoneolie lugt. Det har en naturlig lugt. Mindre silke tilsættes silikoneolie og blødgøringsmiddel for at få glat. Silke med olieagtig eller muggen lugt er ringere.

Bamboo Fiber Quilt Cover

4. Brændende:Når en god silke brændes af ægte silke, har den en stærk lugt af brændende hår, og den holder op med at brænde, så snart den forlader flammen. Den brændende overflade er kornet, og den pulveriseres ved håndgnidning; Der er en irriterende oliedamp, næsten ingen lugt af brændende hår og fortsætter med at brænde efter at have forladt flammen.

5. trække:God silke trækkes hårdt med høj kvalitet af hånden i hånden, det er ikke let at trække, og mindreværdigt silke trækkes for hånd, det trækkes åbent, og nogle vil blive en bunke. Jo bedre silketrækstyrke, jo bedre er kvaliteten. Undersøgelser har vist, at den høje trækstyrke, der kan modstås af morbærsilke, skal være stærkere end jerntråde med samme diameter. Silke af høj kvalitet har fremragende nyttiggørelseselasticitet; mens silke af dårlig kvalitet har dårlige fiberegenskaber, såsom stærk forlængelse og nyttiggørelseselasticitet.

6. digging:God silke er lavet af høj kvalitet, uanset hvordan du sparker eller pedaler, bliver den ikke klumpet, og ringere silke klumpes, når du sover. Mange producenter placerer nu kun nogle lange stykker ved åbningen af ​​dynen Silk, og indersiden er fuld af stapelfibre, så du kan nå til dybden af ​​åbningen og trække noget silke ud til sammenligning.