Identifikation af dyne

- Sep 19, 2019-

Fyldningen af dundynen er hovedsageligt fjer, der vokser på maven hos gås og ænder og danner rørblomsterlignende fjer, kaldet fjer i lag. Fordi nedad er fiber af en slags animalsk kønprotein, som har højere varmeisolering end bomuld (vegetabilsk cellulose) og titusinder af millioner trekantede små tomater er tæt fordelt på fjerboldfibre, som kan skrumpe og udvide ved ændring af temperatur, producere funktionen af temperaturregulering, absorbere strømmen af varm luft fra den menneskelige krop og isolere invasionen af kold luft fra omverdenen.

Identification of duvet

Identifikation af dyne

1 tryk: slap af med det naturlige dyne glat, lad dets natur gendanne 3 minutter, tryk på dynen med hånden igen, løsne hånden med det samme, hvis kan rebound hurtigt gendanne den oprindelige tilstand, er det fint, nemlig.

2 berøring: berør og knib for at teste dets bløde fornemmelse, uanset om der er et komplet lille stykke hår eller for stort tykt langt stykke hår, fjerrør, osv. Hvis du føler det blødt, er det lille stykke, der har integritet, igen et autentisk produkt.

3 klapp: Stik dynen kraftigt for at se om der er støvudslip, jo mindre pulverudslip, desto bedre.

4 ælte: ælte dynen med begge hænder, hvis uldtråden bores ud, viser den, at stoffet er imiteret fløjl, ikke egnet til køb.

5 lugt: Tæt på fjedertæppet til dyb indånding flere gange, ingen lugt er et godt produkt.

6 stifter: Vej dynen ned med din hånd og se størrelsen på lydstyrken. Jo lettere vægten er, jo større er lydstyrken.