Er det nødvendigt at købe silketæppe til baby?

- Feb 17, 2020-

1. Grøn miljøbeskyttelse
Silketæppet er lavet af det silke, der er dannet af silkeormbabyer, der vokser op og spiser morbærblade. Mærbærbladene, de spiser, skal være meget rene, for ikke at efterlade lidt pesticidrester, ikke at være forurenet med andre kemiske stoffer, ellers er det let at true livet med babyen med silkeorm. Silketæppet er det grøneste, det mest miljøvenlige og det sikreste dyne til dynen, der kommer i kontakt med menneskers hud i lang tid hver dag.
2. God luftgennemtrængelighed
Da silketæppet har god fugtabsorption og dræning, når temperaturen inde i dynen er for høj, hvilket fører til stigning i menneskelig sved, vil silken hurtigt absorbere og udsende svedgas og fjerne varme og således reducere temperaturen inde i dyne. Hvis fugtigheden forbliver i dynen, er det let at blive optaget af den menneskelige krop. Under søvn er porerne på overfladen af ​​den menneskelige legems hud åbne. Når fugtigheden er inhaleret, er det let at få en forkølelse. Børn er især mest sandsynligt, at de bliver syge. Silketæppet er meget tæt på kroppen. Ligegyldigt hvor urolig babyen er, når den sover, kan den dække babyen med en tæt og stram dækning. For babyen, der ofte vender sig om, når han sover om natten, kan dækning af silketæppe, når han sover om natten, forhindre, at babyen sparker i dynen og forhindrer forekomst af kulde.
3. God opbevaring af varme
En silke af silke er lige så varm som tre jin bomuld. Fordi selve silken er en hul struktur, når silken er tæt på kroppen, vil den varme luft på kropsoverfladen være i dynen, hvilket har en god varmekonserveringseffekt.
4. Blød og behagelig
Når silken bringes i kontakt med huden, føles den menneskelige krop meget behagelig. Det skyldes, at omkring 97% af ingredienserne i silken er rent naturligt animalsk protein, som er meget tæt på den menneskelige hud, så den menneskelige hud får en slags hjertelig følelse. For børn er det meget velegnet til babyens sarte hud. Og silketæppet er meget let, så der er ikke noget pres på kroppen. Folk vil meget godt lide denne form for blød og behagelig følelse, hvilket er nyttigt at sove.
5. Undgå statisk elektricitet
Generelt er nogle kemiske fibre og uld og andre materialer tilbøjelige til at generere statisk elektricitet, når dynen gnides. Statisk elektricitet absorberer lille støv og skæl. Over tid ophobes et stort antal mider og andre skadelige mikroorganismer på dynen, hvilket er let at forårsage allergi og andre problemer. Silkeprotein er en dårlig leder af elektricitet, som ikke er let at generere statisk elektricitet. Silketæppet, der er blevet dækket i mange år, er stadig meget rent.
6. Hudpleje
Silke er rig på 18 aminosyrer med god hudaffinitet og fugtopbevaring og har en god nærende og plejeeffekt på spædbørnens sarte hud.