Er silketræet tyndere?

- Feb 29, 2020-

Når der bruges silke, absorberer det fugt fra menneskelig krop og luft. Efter fugtabsorption komprimeres luftlaget på dynen (luftlaget er i form af lag af silketegning), og luften i silkeporerne er ikke længere tør luft. Hvis vi ikke ventilerer, tørrer og affugter, og med ophobningen af tid, vil der være mere og mere vanddamp i porerne, og til sidst vil vanddampen fylde hele porerne. Gradvist komprimeret luftlag og silkefiber fuld af vanddamp gør silke tyndere og tyndere.
Hvad er problemet?
Først bliver dynen tyndere og tyndere, og den bliver mindre og mindre varm, når den bruges. Det er bestemt ikke, at bror Gao Yuanfei sagde, at varmebeholdelsen ikke vil blive påvirket. Dynets varmeisolering bestemmes af påfyldningsmaterialets termiske ledningsevne. Jo lavere termisk ledningsevne er, jo højere er varmeledningsevnen, og jo varmere er dynen. Luftens varmeledningsevne er relativt lav, og vi kan føle det selv. Om sommeren er det varmt, fordi luften er virkelig varm. Med andre ord, luften er meget varm (metal kan også forestilles).
Idet man tager luftens varmeledningsevne 1 som reference, er den fælles termiske ledningsevne for forskellige fibre: ned 2,0, polypropylen 6,0, silke 7,0, polyester 7,3, uld 8,0, akryl 8,0, nylon 10,0, viskose 11,0, bomuld 17,5. Det kan ses, at varmebeholdelsen af silke stadig er i forkant. På samme tid er det blot varmebeholdelsen af selve silkefibre plus et luftlag (koefficient 1 oh), der dannes ved tegningsprocessen, når du laver dynen, hvilket får det endelige silkedæppe til at have en god varmekonserveringsevne.
Derfor komprimerer det indre luftlag luftlaget, der er brugt i lang tid, men ikke tørret, hvilket betyder, at luftlagets varmekonserveringsgrad er svækket; silkeets lufthul er fuld af vanddamp, hvilket betyder, at selve silkefiberens varmekonserveringsgrad nedsættes. På dette tidspunkt bliver silketæppet tyndere og tyndere, og til sidst mister det de to hovedkilder, der kan give den varme. Hvordan kan det ikke ændre varmebeholdelsen, som Gao Yuanfei sagde?
For det andet, hvis luftlaget er helt komprimeret og tyndet ud over grænsen uden at tørre, vil vanddampen i silkeporerne smelte sammen med det silke lim, der ikke er helt fjernet fra silken, silke limen smelter, og silken begynder at hærde. Når det er hærdet, er det svært at genvinde den fluffy grad ved at lufte og luftes. I stedet skal producenten af silketæppe renoveres for at hjælpe med at wire og bruge det modvilligt.
Så, @ hvem er tjenesteudbyderen af det renoverede silketæppe nævnt af bror gaoyuanfei? Det er forbrugerne, der ikke forstår vedligeholdelse af silketæppe, eller forbrugerne, der bliver ført af nogle virksomheder til at tro, at silketæppet ikke kan udsættes for solen.
Tilbage til begyndelsen af spørgsmålet, hvordan man undgår tyndere silketæppe? Det er måske den bedste måde at solde sig i dynen. Lufttørring kan hurtigt fjerne fugtigheden i dynen, ændre den tørre luft til silkeporerne og gendanne luftlaget og fluffy grad. På denne måde kan silketæppet bruges behageligt i lang tid, og det er ikke nødvendigt at renovere det.
Selvfølgelig spørger nogle mennesker stadig: kan ikke silketæppe udsættes for solen? I dette svar vil jeg bare sige, at sammensætningen af silke og menneskelig hud er meget tæt. Ud over sommersolen er vi nødt til at tage en paraply for at rejse. Andre gange har vi brug for solcreme højst. Det samme er tilfældet med silketæppet. Det anbefales ikke at tørre silken i lang tid under det stærke sollys om sommeren. Imidlertid er det ikke den nøgne silke, der luftes. Det, der luftes, er silketæppet med et højdensitets-dynebetræk, hvilket svarer til at lufte solcremen, der ikke falder af. Så silketæppe kan ses i solen, det er ikke mere delikat end menneskelig hud åh!