Er silke egnet til sommer dække

- May 15, 2020-

Silke er specielt velegnet til ældre og spædbørn. Det er rent naturligt og fri for allergener, som er egnet til de fleste menneskers fysik. Så er silke egnet til sommer dække?

Silketæppet er ikke kun egnet til vinter og sommer, men også velegnet til sommerbrug på ca. 1 kg. Hvis temperaturen er over 20 grader, 1-2 kg er nok.

Der er en masse sveden om sommeren, og de fremragende fugtabsorptionsegenskaber af silkedyner er ikke besat af andre dyner, så følelsen af at dække silkedyner til enhver tid er meget behagelig.

Silke er lettere og tyndere, og det har en bedre opvarmning effekt end bomuld. Vægten af silketæppet er kun omkring 1/2 af bomuldsdynen, især når du vælger dynen til barnet, så prøv at vælge silkequiltens mærke.

Efter at have brugt silke dyner om sommeren, fordi den menneskelige krop sveder meget og silke er hygroskopisk, det skal placeres i et ventileret sted at tørre nedenfor for at fjerne fugt fra silke og forlænge levetiden af silke dynen.

Bamboo Fiber Quilt Cover

Hvordan man kan opretholde silke

1. Sæt venligst en dyne af passende størrelse på, når du bruger den. Løb eller hop ikke på silkedynen for at undgå deformation af dækket.

2. Silkedynen bør ikke anvendes i lang tid i et miljø med høj luftfugtighed for ikke at påvirke silkeens fleksibilitet og bulkiness.

3. Undgå at forurene silkedynen med forskellige safter, især urinen fra børn.

4. Adskil ikke dynen, pas på at beskadige reservedækkets løse struktur.

5. Silkedynen kan tørres i en godt ventileret nuance eller i en brise og ikke-brændende sol. Vær venlig ikke at udsætte det.

6. Brug ikke overdreven kraft eller hyppig tappe, efter at silke er tørret.