Det er også nødvendigt at tørre dynen, når den er kold.

- Dec 31, 2019-

Første: gang, denne tid kan være en time efter, at solen står op, hvilket er ca. kl. Fordi det er for tidligt, er udemiljøet faktisk meget fugtigt, så det er ikke egnet til at tage det tørre dyne ud og lukke det. Forsøg ikke at være senere end kl. 4, når dynen er, for når tiden er forsinket, vil temperaturen falde, og temperaturen på dynen falder også. Det er også vigtigt at tørre i lang tid. Det er ikke for længe for en tynd quilt. Det er normalt cirka to timer for en tynd dynen. Det kan drejes i to timer efter en tyk dynen i to timer. Tid og aldrig mere, når solen er meget giftig.

For det andet: smag, hvis du lugter lugten efter soleksponering, vil nogle mennesker føle sig meget godt, men nogle venner siger, at det er smagen, efter at miderne er blevet dræbt af solen. Protein, protein smager dårligt efter høj temperatur, så den lugt, som alle lugter, kan bare være smagen af ​​dynen.

For det tredje: materiale, nogle dyner kan ikke garves i lang tid, såsom dyner og fiber dyner. Hvis det er relevant, kan du bask i en længere periode. Der er også nogle, såsom silketæpper, som er mere delikate. Det er nødvendigt at kontrollere tørretiden for at forhindre solskader ved høj temperatur. Du kan også lægge et ark på toppen og derefter tørre det.

Fjerde: Slap, for at gøre dynen fluffy og derefter smide støvet, vil mange mennesker klappe dynen med den samme ting et par gange, faktisk er denne virkning ikke stor, kan også smække dyne fibrene brudt, luft -tørring Det har den virkning at hjælpe fluffy, skal bare feje støvet lidt.

Femte: mere tørring, faktisk, ud over dynen, bør disse forsyninger på sengen være mere solbadende, såsom puder, der kan være flere mider på det, samt sengelinned osv. Det er også nødvendigt at rengøre og erstatte mere solbad, hvilket er mere besværligt, men det vil være mere behageligt under resten.