Det er tid til at tilføje silkepudebetræk til din søvnrutine

- Nov 26, 2019-

Vi ved, at en god nats søvn kan få os til at se og føle os forynget, men kan en pudebetræk swap være hemmeligheden bag at vågne op med klarere, glattere hud og skinnende låse?

Ord om Insta er, at silkepudebetræk er det nyeste must-have skønhedsværktøj. Vi lagde os ind i forskningen, plus spurgte eksperterne, om at sludre på visse stoffer vil gøre en forskel i vores hud eller lokker.

silk pillow

Videnskaben bag silke

Silkens glatte struktur kan være bedre for din hud, især hvis du kæmper mod acne. Selvom der skal gøres mere forskning for at bekræfte fordelene, viste en nylig klinisk undersøgelse en reduktion i bumser for mennesker, der snoozed på "silke-lignende" pudebetræk sammenlignet med dem, der sov på bomuld dækker.

Fordele ved silkepudebetræk

mindre friktion på hud eller hår forhindrer irritation eller beskadiger en renere søvnoverflade, mindre tørring for hud og hår. "Disse pudebetræk kan være en fordelagtig tilføjelse til andre acne-behandlinger," siger Yoram Harth, en bestyrelsescertificeret hudlæge og den medicinske direktør for MDacne.

Hvorfor? Silke kan give en venligere og renere overflade til vugge din kind. ”Silkepudebetræk er blødere på huden hos mennesker med acne eller følsom hud end ru bomuldspudebetræk,” forklarer Harth. Friktion fra bomuld på brystbenet hud kan skabe mere betændelse, hvilket forværrer acne.

Bomuld sops også den naturlige olie og bakterier fra dit ansigt og hår, og at snavs ophobes på din sag natt efter nat, hvilket skaber en petriskål op af din pude.

”Silkepudebetræk absorberer mindre af fugt og snavs og kan derfor være et bedre valg for mennesker med acne,” siger Harth. ”Dette gælder især for mennesker, der sover på deres sider eller maven.”

Den anden påstand om silkeagtig pudebetræk er, at de er mildere på din manke. Selvom der ikke er nogen videnskabelig dokumentation for dette, kan den samme logik, som Harth forklarer med hensyn til silke på hud, også gælde for silke på tråde.

Silkens friktionsfri overflade kan mindske skader, og det kan forlænge det bløde udseende af en udblæsning eller forhindre snarls. Hvis du er modtagelig for tørt hår, kan en silketaske også igle mindre fugt.

HURTIGE KØBETIPS

Når du køber silkepudebetræk, skal du huske at dobbelt kontrollere anmeldelserne. Nogle virksomheder kan omgå filteret ved at bruge udtryk som "silke-lignende" for at komme på din radar, men faktisk ikke levere ægte silke eller materialer af høj kvalitet.