Nøglepunkter til valg af søvnøjemasker

- Sep 20, 2019-

Sovemaske, den største rolle er at skygge, skabe et "mørkt" miljø, hjælpe kroppen med at udskille melatonin, så du naturligt falder i søvn / hvile. Når hjernen opfatter en person i et mørkt miljø, begynder melatonin at udskilles, og når øjnene ikke berører lyset, begynder melatonin-niveauer at stige, hvilket resulterer i søvnighed. Melatonin er et vigtigt element, der påvirker søvnen, hvoraf det meste udskilles af pinealkirtlen i hjernen og nogle få af nethinden.

Her er hovedpunkterne ved at vælge og købe søvnbriller.

sleep mask

1. Skygge.

Da søvnmasker bruges til at hjælpe med at sove, er skygge den primære overvejelse, når du vælger at købe dem. Lysafskærmning henviser hovedsageligt til, om øjemasken passer til ansigtet og ikke lækker lys, især om det passer til din næsebro og alar, som er det nemmeste sted at lække lys. For det andet, om selve materialet er uigennemsigtigt eller ej.

På samme tid skal du også tage hensyn til kravene i dit sovemiljø for skygge. Ingen øjemaske på markedet kan opnå 100% skygge, når alt kommer til alt, alles ansigtsform er forskellig. Når du er i et næsten fuldstændigt mørkt miljø, kan et simpelt, der kan blokere det meste af lyset imødekomme dine behov. Tværtimod, hvis du er nødt til at tage en lur på et godt oplyst kontor, skal du købe et bind for øjet med en skygge på 99,9%.

2. komfort le vel

Komfort henviser hovedsageligt til, om vi føler os godt tilpas efter at have bånd på bind for øjnene, om vi undertrykker vores øjne og næse, og om vi kvæler os. Vi køber øjemasker for bedre hvile, men hvis ubehag forstyrrer søvn, er det ikke det værd. Der er også sundhedsmæssige hensyn bag dette. Soveblindbind bæres ofte i 7 eller 8 timer. For stram vil undertrykke dine øjne og få dig til at føle dig mere træt, når du vågner op. For at holde bindelinjen ude af direkte kontakt med øjet, så du kan åbne øjnene normalt, vil der være øjnelommer med bindet.

3. Materiale og tekstur

Der er mange slags eyewear-materialer, mainstream er bomuld, polyester, plys, silke fire, high-end briller og endda bruger hukommelsesbomuld, dette højteknologiske materiale vil ændre sig efter ansigtets form og kropstemperatur. Da blindfoldet berører din hud direkte, er det også vigtigt at være blød, åndbar og let at rengøre. Hold bindfoldet rent for ikke at opdrætte bakterier og forårsage øjensygdomme.