Lad mig fortælle dig, hvorfor silke dyner er så dyre.

- Feb 26, 2019-


Som det siger siger: en penny en penny, en penny en penny, en penny en penny, en penny en penny, en penny en penny, en penny en penny, en penny en penny, en penny en penny, en penny en penny a penny, en penny en penny a penny a Som en silkeorm bonde i Guangxi, har han det meste i at besvare dette spørgsmål. Jeg kan sige ansvarligt, at hvis det ikke er dyrt, skal det være en falsk silke quilt .


At lave silke quilt går gennem en række processer, fra æg til silkeorm, gennem fire sovesale og fem instanser, cocooning, tørring, kogende bomuld. Tegning, sømning, testning mv er en lang proces; det tager mindst en måned fra æg til cocooning, og i den måned betaler silkeorm bønder mange skjulte omkostninger.


Silkorm skat er meget skrøbelig, nogle gange så længe smittet med lidt bakterier, hvis det ikke findes på kort tid, vil alle dø, så det vil skabe en naturlig silke quilt harmløs, men for silkeorm bønder kan ikke være tilbagevenden af blod, så silkeorm bønder hvert par timer til at inspicere, dag og nat. Du ved hvad? En seng på 3 kg silke quilt har brug for ca. 9 kg tør kokon (tørring) eller 25 kg frisk kokon. Det tager næsten 5.000 sunde silkeormskatter at vokse i 28 dage for at lave silke quilt. Hvis silkeormssygdom opstår, kan hele kornet ikke høstes og blive en "poppel hvidarbejder".


Down quilt, fiberduge og bomuldsdynge kan produceres af maskine, mens silkequilt af høj kvalitet kun kan produceres ved ren manuel tegning, som ikke kan udelades på nuværende tidspunkt. Kun silketæppet fremstillet ved manuel tegning er den mest symmetriske, behagelige og varme.


Jiaxing Qinyue Home Textile Co, Ltd

Adresser: Heshan Industrial Park, Tongxiang City, Zhejiang-provinsen

Postnummer: 314500.

Tlf .: + 86-573-88673389.

Mob: +8613857309330

General Manager: Shome Liu

Email: shomeliu@qysilk.com