Lad Silke quilt vække din søvn Factor

- May 26, 2020-

Vi tilbringer 1/3 af vores dag i sengen, og at have gode sengetøj er afgørende for vores søvn. Den naturlige kraft af silke dynen er afsløret nedenfor for alle.

Udvalgte morbærsilke

Udvalgte høj kvalitet kokon silke, denne silke har god elasticitet og god permeabilitet, hører til høj kvalitet silke quilt råvarer, og har en lang levetid.

Mulberry silke kombinerer lethed, blødhed og tynd, og er kendt som "anden hud". Mulberry silke er meget tæt på huden, hvilket bringer dig en "blød som ingenting" søvn følelse, og dybere søvn.

Porøs naturfiber, åndbar og konstant temperatur

Fiberen af morbær silke er en porøs struktur, som kan justere temperaturen i begge retninger, holde temperaturen konstant om vinteren, varme udstødning om sommeren, og har de særlige kendetegn ved "vinter varm og sommer cool". Den porøse struktur gør det nemt for vandmolekyler at diffuse og absorbere, så morbærsilke er godt fugtet.

Anti-mide og anti-bakterier, evangeliet om følsomme muskler

Mulberry silke er en ren naturlig animalsk protein fiber, som dybest set ikke tiltrække fine partikler såsom støv og bakterier på grund af statisk elektricitet, hvilket reducerer ophobning af allergiske stoffer. Skab et friskt og rent sovemiljø til dig.

Washable Silk Duvet Cover

Man bør være opmærksom på den daglige vedligeholdelse af ikke-vaskbart silke:

1.Do ikke udsætte silke til langvarig eksponering. Efter udluftning på et køligt sted, tryk for at holde det fluffy.

2.Silke opbevares i et fugtigt og lummert miljø. Læg den ikke i en plastikpose.

3.Do ikke bruge kemikalier såsom kamfer piller for at undgå forurenende silke.


Som dyne overstiger silkedynens praktiske værdi langt sine egne priser, og det er valget af livskvalitet.