Lille viden om silke

- Jul 13, 2019-

Først kategorien af silke

Generelt kaldes silkeorme i de sydlige lande silkeorme; i nord, især i Shandong og Liaoning, kaldes det silke, der er spyttet fra vilde silkeorme, silkeormsilke. Forskellen mellem de to er, at silkefarven på silken er hvid, hånden føles fin og glat, og der er en svag lugt af dyrefibre; mens silken er relativt gul, og glansen er mørk. Ved at røre ved hånden er silken klistret, og silken er ikke klæbrig. Med et håndtræk er silken synlig i solen og vil ikke gå i stykker. Prismæssigt vil mulberry silke også være dyrere end tussah silke.


For det andet kategorien af silkeormkokoner

Silkeormcokoons kan opdeles i dobbeltpaladser og enkeltpaladser alt efter antallet af interne silkeormcokoner.

Shuanggong-templet er lavet af to eller flere silkeorme, så der er to eller flere silkeormkokoner i Shuanggong-templet. Det enkelte paladsskorpion er lavet af en uafhængig silkeormbaby, så det eneste palads Der er kun en silkeormkokon indeni.


For det tredje længden af silke

Silke er opdelt efter længden af silken og er generelt opdelt i filamenter, medium filamenter, medium og kort filamenter og korte filamenter.

Filamenter og medium filamenter fremstilles af almindelige silkeforarbejdningsanlæg; mellem- og korte filamenter og korte filamenter kan være rester af silke, snoede rester eller korte bunker. De falske og snavsede silkematerialer kan være kapok, rayon, pladsbomuld osv.


For det fjerde, produktionsprocessen af silke

Silke er opdelt i rene silketæpper og mekaniske silketæpper i henhold til forskellige produktionsprocesser.

Ren håndlavet silke vælges fra markeringen, koges, strippes og lufttørres til dynen. Den mekaniske silketæppe fremstilles af maskinen fra skorpionen til den færdige silke. Kun det sidste trin er taget. Det gøres manuelt.