Vedligeholdelse af bambus quilt

- Nov 14, 2019-

1. Gnid ikke bambusfiberen med den hårde genstand for ikke at bære eller binde bambusfiberstoffet.

2. Ved brug er det nødvendigt at tilføje det ydre dæksel, såsom dynebetræk, og vende solen regelmæssigt hver tredje til fire uge, normalt 2-3 timer.

3. Når luftfugtigheden er tung, kan den spredes på sengen forresten under indendørs affugtning, eller den kan tørres i skyggen med god ventilation i godt vejr.

4. Før opbevaring skal bambusfiberen tørres i 2-3 timer. Når det genvindes, skal støvet på overfladen klappes, og dynen skal rystes op og ned for at fjerne urenheder. Dynen skal foldes, når den er kølig.

5. Læg 1-2 korn af insektafvisende middel i bambusfiberteppet, og lag derefter en plastikpose til tætning, og anbring den på et køligt og tørt sted.

6. Generelt tørrens en gang hvert 3.-5. År for at bevare elasticiteten af ​​bambusfiberteppet og forlænge dens levetid. Det er ikke egnet til at opbevare det under kraftigt pres. Vi foreslår endda ikke at bruge den populære vakuumopbevaringspose. Fordi det er i fladetilstand i lang tid, vil det gøre materialet i bambusfiberteppet elastisk træthed, fluffy og hånden føles værre, når det tages ud i den næste sæson.