Vedligeholdelse af silketæppe efter brug

- Oct 25, 2019-

Brug dynebetræk

Dæk dynebetrækket på ydersiden af ​​silketæppet. Støv kan ikke komme ind. Hold derfor silketæppet rent. Rengør kun dynebetrækket hver gang.

Rengøring

Selve silketæppet kan ikke vaskes. Hvis det er farvet, skal det vaskes. Det kan delvis rengøres med et specielt vaskemiddel. Når du vasker dynebetrækket, skal du bruge koldt vand og tørre det ved lav temperatur for at forhindre stoffet i at krympe. Tag silketæppet udendørs til ventilation og tørring regelmæssigt for at undgå langvarig eksponering for solen. Hver eksponering må ikke overstige 1 time for at fordampe den fugtighed, der er akkumuleret i silketæppet og gendanne dens blødhed og elasticitet.

  

Hvis silketæppet ikke bruges i lang tid, skal det placeres korrekt for at forlænge levetiden.

A : undgå støv. Miljøet skal være rent. Silken skal dækkes med mørkt stof for at undgå støv og gulfarvning. Støvet forurener silketæppet, når det er vådt, hvilket ikke er let at rengøre.

B : undgå fugt. Læg det på et ventileret og køligt sted. Læg ikke den i en plastikpose for at forhindre fugt i at frigive sig, hvilket får silken til at være fugtig, tung, ildelugtende, ikke varm og miste elasticiteten.

C : undgå høj temperatur og stærkt lys. Hvis det placeres under høj temperatur eller stærkt lys i lang tid, vil silken blive sprød og let at bryde, og silken falmer.

D : undgå kraftigt tryk. Anbring ikke tunge genstande på den foldede silketæppe. Når det er opbevaret i lang tid, bør den foldede position ofte ændres for at forhindre, at silken ved krøllen bryder. Derudover skal silketæppet undgå direkte kontakt med skarpe hårde genstande.