Mercury Home Textile 10 produktionslinjer i beskyttelsesbeklædning Produktionslinjer er nu i stand til 1000 sæt pr. Dag

- Feb 09, 2020-

Kontakt leverandøren for at tilskynde til råvarerne! Forklar de oversøiske kunder! Koordiner virksomheden for at fremstille masker! ... Intet kan udsættes. Denne forårsfestival, ni Chen, formand for hai leaf drømmehusholdning co., LTD., Kan sjældent sove godt, især i de seneste dage, hver dag til travlt indtil klokken 03 eller 04:00, hjemmets tekstilindustri kendt som "dronningen af mølleduk "iværksættere for første gang føler sig så vanskelige.

Haiye drøm har en historie på 28 år. Hjemmetekstileksport i Kinas øverste tre, men også gardinens personaliserede størrelse på Kinas førende virksomheder. Ordrer for 2020 er meget tilstrækkelige og er reserveret indtil august. "Jeg troede, at ordrer ville komme godt i gang inden forårets festival, men jeg forventede ikke, at det ville være en varm kartoffel." Siden den tredje dag i nytåret har ni Chen ringet til leverandører en efter en hver dag og spurgt, om de kan levere til tiden. Disse leverandører er hovedsageligt koncentreret i jiangsu, zhejiang og shandong, og 60% af medarbejderne er fra andre provinser. På grund af udbruddet er den lokale kontrol meget streng, arbejderne kan ikke komme på arbejde i tide, og logistik er også et problem, nu kan ingen bestemme, hvornår de skal genoptage arbejdet. Uden råvarer kan vi ikke fremstille mursten uden halm. Vi er bange for, at hvis vi ikke genoptager arbejdet, vil udenlandske forretningsfolk overføre ordrer til andre lande. " Mr. Ni er ikke alene i sin angst. På dette kritiske tidspunkt indførte min provins hvert sted den ene politik efter den anden" rettidig regn ". Yancheng, hvor haiye drømmefabrik ligger, lancerede den 20. februar 20 nye politikker for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at oversvømme vanskeligheder.

"Der er 20 nye politikker i yancheng, som alle er 'tørre varer', som til en vis grad aflaster virksomhedernes økonomiske pres. Mere vigtigt er det, at de får os til at føle, at vi ikke er isolerede, fordi der er stærk regeringsstøtte bag dem , hvilket uden tvivl giver os stærk selvtillid. "

ni Chen lavede hurtigt en generel version af informationen, lad personalet sendt til de oversøiske forretningsmænd, på den ene side, lad de oversøiske rettidigt forstå den reelle situation i Kina, lad dem se den kinesiske regerings opmærksomhed og styrke, på den anden side til kundeanalysen yancheng fabrik fordele, alle arbejdstagere er lokale, kan genoptage arbejdet til tiden. På samme tid fortalte jeg dem også, at fabrikken har strenge beskyttelsesforanstaltninger, desinficerer fabrikken og værkstedet hver dag og insisterer på temperaturovervågning og dynamisk registrering af medarbejdere. "Gennemsigtigheden af ​​oplysningerne har beroliget kunderne, og indtil videre har der ikke været nogen aflysninger."

På samme tid er havblad drømmen under ordrer, modtog en særlig opgave af den lokale regering - produktionsmaske!