Ikke underligt, at al skønheden sov ud! Selv pudebetræk kan være skønhed, og kråkens fødder er mindre!

- Dec 27, 2019-

Zhang Xiaoxian sagde engang i "En mands måne", at en kvinde skal have en silkepudebetræk. Når du vågner op på en silkehovedkuffert om morgenen, føles det virkelig anderledes.

Dets glatte materiale har meget lidt friktion, klemmer ikke eller trækker huden rundt om øjnene, og det er ikke let at fremstille små fine linjer. Ud over skønhed har silke evnen til at fremme søvn. Det genererer ikke statisk elektricitet, støv, gør det behageligt at sove og er især venligt til rhinitis, astma og hjertesygdomme.

Hver gang jeg vågner op om morgenen, er søvnmærkerne på mit ansigt særligt dybe. Når huden er følsom, er ansigtet endnu rødere, og øjens hjørner er uundgåeligt rynket. Efter at have skiftet silkepudebetræk blev problemet med søvnmærker og rynker let løst.

Dette skyldes, at silke har den laveste friktionskoefficient blandt alle fibre, kun 7,4%, og berøringen er ekstremt blød, så det kan minimere friktionsskader på hud i ansigtet.

Foruden åbenbart at løse problemet med sovemærker, kan langtids sovende silkepudebetræk også reducere lovlinierne, kråsfødder, øjenlinjer og fine linjer i ansigtet. Der er også naturlige antibakterielle virkninger, som forhindrer avl af mider, og forhindre udvikling af acne. Da silkemateriale er proteinfiber, er de fleste mennesker næsten allergiske.

I silkeagtig silke, solidt silke med flydende glans, er pudernes hjørner broderet med tredimensionelt broderi af meget dynamiske dyremønstre, udsøgte, fremmede og lidt barnlige, hvad så ikke mødre, børn og ældre vil elske det, når de ser det.