Noter til køb af silke dyner

- Feb 19, 2019-

1. Se renhed:

Ved brug af 100% silke af høj kvalitet som råmateriale er silketynet med silkeormens unikke duft den øverste kvalitet, og silken med olieagtig eller meldug lugt er den ringere kvalitet. Kig på håndværket: Håndlavet er at foretrække. De fire hjørner eller kanter af dynebetrækningen skal have en prøveåbning for at give forbrugerne mulighed for at se kvaliteten af silke i dynen; uden mekanisk quiltning kan det sikre dynenes blødhed.

2. Permeabilitet af silke:

Silke af høj kvalitet skal være mælkhvid med ensartet naturlig glans på overfladen. Det er ikke egnet til at vælge bleket silke, mørk silke eller silke quilt med forskellig glans. Silke skal være lang og elastisk. Jo stærkere silken strækker, jo bedre er kvaliteten. Jo længere silke er, desto bedre er kvaliteten. Hvis der findes bomuldsflosser, urenheder og andre kemiske fibre i silken, eller silkebanen er kaotisk, fluorescerende refleksion, skal du ikke købe.

3. Se på den fluffy grad:

Silke quiltet med god fluffy og ensartethed foretrækkes. Kig på den elektrostatiske reaktion: friktion den rå silke, der udsættes for prøven i ca. et minut, og lad det så absorbere hirse af papirstørrelser, afstanden er ca. 0,3 mm til 1 mm. Hvis det kan absorbere stumperne, betyder det at det er kemiske fibre eller blandet med et stort antal kemiske fibre, ren silke vil ikke generere statisk elektricitet.

4. Kig på forbrændingsreaktionen:

Silkebrænding er ubrændbarhed, som stoppes, når den adskilles fra flammen. Røgen, der udledes under brændingen, er hvid, ledsaget af brændende lugt af hår. Asken efter brænding er skør og skrøbelig, og pulveret er lavet ved håndknådning.


Jiaxing Qinyue Home Textile Co, Ltd

Adresser: Heshan Industrial Park, Tongxiang City, Zhejiang-provinsen

Postnummer: 314500.

Tlf .: + 86-573-88673389.

Mob: +8613857309330

General Manager: Shome Liu

Email: shomeliu@qysilk.com