Nutshell Hotel Bedding Hvorfor er alle hvide

- Jun 20, 2018-

Nutshell Hotel sengetøj Hvorfor er alle hvide

I det nuværende liv går vi ud for at bo i hotellet er allerede meget almindelige ting. Dette er også meget praktisk. Så mange mennesker, vi rejser ofte, finder et problem: Hvorfor Hotel strøelse er hvidt? Senere opdagede mange mennesker problemet. Det forstår jeg ikke.

Her er et kig på den lille redigering hvorfor.

1. Rent og ryddeligt Hotel sengetøj er mange mennesker i brug, brugen af hvidt kan få alle til at føle sig rene og ryddelige, og heller ikke let at skjule snavs.

Lad de mennesker, der bor, ikke bekymre sig om sundhedsmæssige problemer, hvad snavs kan være et blik ud.

2. Undgå at falme Alle lagner og sengetøj, uanset hvilken farve, vil brugen af lang tid falme, en falmet til at blive, vil føle, at andres søvn sov i den gamle seng, der påvirker hotelbranchen.

Ellers direkte med hvid, kan tiden med en lang ikke se ud.

3. Undgå diversitet Alle har forskellige præferencer, hvis de ikke bruger den samme arkfarve, vil du være nøjeregnende, ligesom hvilken farve ikke kan lide hvilken farve og så videre.

Alle bruger en farve til at gemme den personlige screeningproces for at undgå tab af kunder.

4. Nemt at rengøre Bleach bruges til vask, uanset hvilke pletter, en blegning er ren. Så vi fandt ud af, at alle pladerne ikke har den mindste plet på strøelse, hvilket er al den kredit for blegning, hvis det kun vaskes tøj osv., Er det umuligt at opnå denne effekt.