Et minut at lære dig fordele og ulemper af bambus Fiber sengetøj

- Sep 19, 2018-

Et minut at lære dig fordele og ulemper af bambus fiber sengetøj
Bambus fiber er en slags cellulose fiber udvundet fra naturligt dyrket bambus. Det er den femte største naturfiber bomuld, hamp, uld og silke. Bambus fiber har god gas permeabilitet, instant vandoptagelse, stærk slidstyrke og god farvning egenskaber, og samtidig har naturlige antibakterielle, antibakterielle, antimon, deodorant og anti-ultraviolet funktioner. Eksperter påpegede, at bambus fiber er en naturlig miljøvenlige grønne fiber i ordets egentlige betydning. Bambus fiber tekstiler er begunstiget af forbrugerne, fordi de helt replikere de iboende egenskaber af bambus fiber, og efterspørgslen efter produkter steget år for år. Fra den første ansøgning til undertøj, strømper, og nu anvendes til sengetøj.
Strøelse lavet af bambus fiber struktur i den varme sommer gør folk føler sig særligt kølige. På grund af den særlige opbygning af bambus fiber er højden af den naturlige tværsnit "hule", som kaldes "vejrtrækning" stof af eksperter i branchen.
en. Den største fordel:
Sved-absorberende
På grund af den høje hulhed i den naturlige tværsnit af bambus fiber er kapillær effekten meget stærk, som straks kan fordampe sved. Blandt alle de naturlige fibre har bambus fiber den stærkeste sved absorberende evne.
2. anti-UV funktion
Dækningsgraden af ultraviolet lys på bambus fiber struktur er meget lavere end 1%.
3. grøn
Den vigtigste råvare i bambus fiber er bambus. Vækstcyklus af bambus er korte, vækstraten er hurtigt, fordelingen er bred og tilpasningsevne er stærk. Tencel fiber produceret af raffinering træ er mere miljøvenlig. Derudover bambus fiber tekstiler kan være naturligt nedbrydes i jorden og vil ikke forurene miljøet efter nedbrydning. Råvarerne er naturligvis miljøvenlige og ikke-forurenende, i overensstemmelse med moderne menneskers behov.
4. sundhedspleje krop
Moderne medicin, mener antioxidant forbindelser i bambus kan effektivt fjerne frie radikaler og ester peroxy forbindelser i kroppen, hvilket kan forsinke hudens ældning og allergisk hud kan stadig bruges. Desuden kan de små huller inden bambus fiber også absorbere skadelige gasser i luften, som er meget gavnlige for sundheden.
to. Største ulempe
1. bambus fiber er et stof med samme fordele og ulemper. Bambus fiber og Tencel tilhører viscose korte syntetiske fibre. Enhver kort fiber vil pilling, så det er lidt dårligere end ren bomuld fiber i pilling ydeevne. Det er let at gnide håret bolden efter en lang tid. Med den løbende forbedring af produktions-teknologi, denne pilling problem er også blevet væsentligt forbedret, men det også ødelægger den iboende side og drapere af bambus fiber til en vis grad.
2. bambus fiber, ligesom andre viscose fibre, har gode vand absorption, kan absorbere en stor mængde vand i et øjeblik, og diskenheden udvides i overensstemmelse hermed. Efter tørring, så vandet er tabt, skrumper fiber, resulterer i svind. Svind sats vil derfor være lidt større. Derudover vil bambus fiber pludselig bliver lavere, når det absorberer vand, hvilket er mindre end 70% af oprindelige. Det er derfor nødvendigt at være opmærksom på vask metode.
3. Endelig, bambus fiber har en kold følelse, så bambus fiber sengetøj er generelt velegnet til brug i foråret og sommeren, og så lidt som muligt i efteråret og vinteren, især for ældre.