Vær opmærksom på disse 3 punkter, når du vælger en pude

- Jan 04, 2020-

Der er mange måder at forhindre livmoderhalsspondylose. Den mest effektive og længste måde at undgå cervikal spondylose er at vælge den rigtige pude. Hvilken type pude er god til cervikal spondylose?

Vær først opmærksom på pudehøjden

Når folk vælger en pude, skal højden baseres på deres personlige fysiologiske krumning, soveposition og alder. Normalt vælger 3 til 6 år gammel pudehøjde på 3 til 6 cm, 7 til 11 år gamle vælger 7 til 10 cm, 14 til 15 år gamle vælger 9 til 12 cm, og voksne vælger 12 til 15 cm pudehøjde.

For det andet skal du være opmærksom på pudehårdhed

Nogle mennesker kan lide bløde puder, men puderne er for bløde til at opretholde en bestemt højde, tilbøjelige til udmattelse i nakken og ikke godt til søvn. Derfor skal hårdheden være moderat, ikke for blød eller for hård, når du vælger en pude. Boghvede husk hovedpude er den bedste, det er let at justere højden, og elasticiteten er også god.

For det tredje, vær opmærksom på pudernes form

Den ideelle puderform er lav i midten, høj i omkredsen eller lav i fronten. Dette kan opretholde den normale fysiologiske kurve i cervikale rygsøjlen, hjælpe cervikale rygsøjlen med at slappe af og beskytte den cervikale rygsøjle. Når man vælger en pude, skal folk ikke kun være opmærksomme på skønheden, men også for at beskytte livmoderhalsryggen.


Valget af pude er meget vigtigt. Det kan beskytte livmoderhalsryggen og give folk mulighed for at hvile bedre. Ud over at vælge den rigtige pude, hvilke andre metoder kan forhindre cervikal spondylose?

Alle kan prøve at udføre de m-formede øvelser. Metoden er meget enkel. Forestil dig et tomt stykke papir foran dig, brug derefter halsen som en pen, hagen som en penetip, skriv de m-formede tegn foran det hvide papir, og gentag denne handling for at lette problemer med cervikale rygsøjler.


Når folk har arbejdet i lang tid, kan de ryste på hovedet og ryste deres hjerner, det vil sige, deres hoveder foretager cirkulære bevægelser rundt om deres hals. Denne øvelse kan forhindre cervikal spondylose. Metoden er enkel og effektiv.

Folk kan bruge øvelsen i brystudvidelsen til at slappe af cervikale rygsøjle. Den specifikke metode er at bøje armene opad i en bue, fingre røre ved skuldrene og rotere med uret eller mod uret. Dette kan lette nakke og skuldre. Ømhed.