Valg af pude

- Oct 09, 2019-

Putens funktion er at understøtte nakken, ikke hovedet, som vi tror. En ordentlig pude kan løfte nakkekurven og slappe af nakkemuskulaturen for at opnå gode resultater. Den occipitale form, der er egnet til cervikal krumning, bør danne en høj krumning langs livmoderhalscrumvaturen til den occipitale del af hovedet og ryggen for at opretholde og tilpasse sig den normale fysiologiske krumning i cervikale rygsøjlen. Hvis hoved- og rygpuden puder i den højeste del af puden, er cervikale rygsøjle suspenderet, livmoderhalsryggen er overbøjet, musklerne og ledbåndene omkring halsen er i spændt tilstand, og passagen af rygsøjlen er blokeret, kan fænomenet stivhed i nakken og svimmelhed og træthed kun forekomme efter opvågning.

Generelt bør højden på voksenpude være ca. 10-15 centimeter. Denne højde tilpasser sig den cervikale rygsøjles neutrale position i rygsøjlen. Det kan gøre muskler og ledbånd omkring halsen og livmoderhalsfacetledene i optimal afslapningstilstand, så det kan eliminere træthed og få tilstrækkelig hvilejustering. Højden på den sammenpressede pude skal være lig med højden på en næve for dem, der er vant til at ligge på ryggen; for dem, der er vant til at sove på siden, skal højden på den sammenpressede pude være lig med skulderbredden på den ene side, som er omtrent højden af en halv knytnæve.

mulberry-silk-pillow

Generelt er hårdere puder gode for menneskers sundhed. Men for blød eller for hård er ikke egnet. Hårde puder inkluderer boghvedsskrog, te, rysskrog osv. Boghvedsskal bruges i vid udstrækning med god plastificitet og bæredygtighed, varmeklaring og varmeaflastning og høj luftpermeabilitet. Blød pude har fiber bomuld, silke, ned, ned og så videre. Det har god varmebeholdning, blød, men dårlig luftpermeabilitet. Neutral pude har kapok, plys og andre naturlige fibre, moderat understøtning, god luftgennemtrængelighed, ikke let at deformere, har en vis fysioterapeutisk effekt.

Optegnelser i pillow record: Ginkgo biloba frø, almindeligt kendt som hvid frugt, smager sød, nærende, god medicin, mad, også brugt som medicinsk diæt eller medicin, blade, frø bark og rod af Ginkgo biloba indeholder en række kemiske komponenter kan være der anvendes i kinesisk medicin, skal du vælge mere end tre år gamle Ginkgo biloba-blade og anden værdifuld kinesisk urtemedicin til at forberede en sund pude af Ginkgo biloba-blade. Let duft kan forbedre menneskets vejrtrækning og søvnkvalitet. Langvarig brug kan forebygge og behandle hjerte-kar-sygdomme. Forebyggelse af hypertension, slagtilfælde og diabetes forårsaget af aldring af blodkar hos voksne kan opretholde normal hjerteproduktion og normal nervesystemfunktion hos voksne, især i mellem- og alderdom. Det kan få folk til at opretholde normal cellelivscyklus så vidt muligt og holde deres drøm ungdommelig kraft. Det er en pude, der er velegnet til patienter med hjerte-kar-sygdomme.