Puder med lyse farver kan let forårsage søvnløshed

- Oct 08, 2019-

Farven på puden har meget at gøre med søvn. Faktisk påvirker ikke kun puderfarven, men også soveværelsets farve direkte søvnkvaliteten.

Psykologer og farveterapeuter mener, at farve i høj grad kan påvirke humør og adfærd. Instinktivt beskriver vi følelser i henhold til farver, varm rød, blå eller grøn jalousi. Disse udtryk viser alle, hvordan farver påvirker vores følelser. En amerikansk undersøgelse af fangeres følelser afslørede, at når murene i fængslet blev malet lyserosa, blev deres humør mere rolig og lettere at kontrollere. Hvis farven kunne have en sådan modererende effekt på kriminelle, ville det være logisk, at soveværelsets farve påvirker folks søvnkvalitet.

pillow

Farver har forskellige effekter på alle, men der er også et generelt princip for bestemmelse af farven og hvordan baggrunden og tonen i en bestemt farve ændrer et rum. Bløde toner er bedst egnede til soveværelser, dvs. pudefarve er også den bedste bløde farve.

Den varme lyserøde, den bløde kirsebærrød, den rolige blå og den afslappende grøn er det bedste valg til soveværelset.

Pink og lys kirsebærrød er den mest passende farve til soveværelse. mørk gul, orange og brun er for stærke til soveværelset, men lysegul kan bruges til soveværelset; soveværelse skal undgå at bruge blå, lyseblå soveværelse til mandlige unge, er en hård og stimulerende farve, let at gøre dem impetuøse. Det har vist sig, at rødt kan fremskynde blodcirkulationen og hæve blodtrykket, så det bør undgås så vidt muligt i soveværelset.