Syv effektive måder at forbedre søvn på

- Sep 23, 2019-

1. Gå før sengetid : Efter middagen, før du går i seng, er det passende at tage en tur udendørs, indånde frisk luft, hjælpe fordøjelsen i kroppen, reducere belastningen af kroppens organer efter søvn og give dig selv en rolig søvn gennem enkel fysisk træning.

2. Hårkamning før sengetid : Der er mange akupunkter på hovedet. Hårkamning før sengetid er hovedsageligt beregnet til at massere og stimulere hovedets akupunkt, udmudse blodcirkulationen i hovedet, fjerne hjernetræthed og lade hjernen hurtigt falde i søvn.

Seven Effective Ways to Improve Sleep

3. Lav øjenøvelser, før du går i seng : Øjet træthed vil påvirke hastigheden i at falde i søvn og reducere søvnkvaliteten, så ved at gøre øjenmassage eller øjeøvelser, før du går i seng, kan du slappe af øjenkuglerne og hjælpe med at falde i søvn hurtigt.

4. Blød dine fødder i varmt vand, før du går i seng : Skoldning af dine fødder med et bassin med varmt vand, før du går i seng kan lindre fodtræthed, fremme blodcirkulationen i dine fodsåler og få dit sind til at sove fredeligt.

5. Rolig sind : Vær ikke for ophidset eller følelsesladet, før du går i seng. Hold et roligt sind for at hvile og have en god naturlig hvile. En af årsagerne til søvnløshed er dårlig mentalitet og cranky tænkning.

silk duvet

6. Korrekt soveposition : Vælg den mest behagelige soveposition, når du sover, så musklerne i hele kroppen kan lempes og kroppen kan frigøres helt. Senge er bedst behagelige og kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigt.

7. Egnet søvnmiljø : At skabe et godt søvnmiljø, før du går i seng, først og fremmest, sove uden lys, indetemperaturregulering mellem 15-20 grader, ingen støj, indendørs ventilation før du går i seng for at sikre luftkvaliteten i nat osv. Sov dårlig tilstand er nøglefaktoren for at sikre kvaliteten af søvn.