Silketæppe, køb forsigtigt!

- Feb 27, 2020-

1 、 Køb rent håndlavet silketæppe med mindre end 300 yuan a Jin omhyggeligt
Rent håndlavet silke henviser til den komplette proces fra kokon til quilt. Omkostningerne ved manuel kokonskræning er relativt høje. Coconerne skrælnes af tanterne og bedstemødrene, der suger deres hænder i vandet hele dagen lang. Generelt er kokonerne, der skrælles for hånd, dobbelt kokoner. I henhold til de aktuelle markedsomkostninger for silke råvarer er omkostningerne mere end 200 yuan a Jin. Derudover tager det to til tre gange længere tid at trække en ren håndlavet dyne end at trække en maskinefremstillet silkedæppe, så produktionsomkostningerne fra råvarer til quilt er også meget højere. Derfor kan du sælge 300 kg eller mindre, medmindre du virkelig møder en chef, der ikke vil tjene penge (det er næsten umuligt). Du kan først spørge sælgeren, om du vil bruge rent håndsilke eller maskinfremstillet silke, mange reklamer. Det, vi kalder rent håndlavet, er faktisk et maskinfremstillet silketæppe.
2 、 Køb rent håndlavet silketæppe med stort salgsvolumen omhyggeligt
Mange mennesker på en skat oplyser, at de er fra Tongxiang, Jiaxing og har lavet håndlavet silke i generationer. Billederne af madlavningskokoner og skrælningskokoner i kopien er også meget virkelige, men jeg vil sige. Nu er der færre og færre mennesker, der fremstiller rene håndlavede kokonger, og færre og færre mennesker, der skræller kokoner. Generelt er der stadig rene håndlavede, som også er små værksteder. Så vidt jeg ved, ligger det meste af det nordlige Zhejiang-område i zhouquan vest for Tongxiang eller øst for Huzhou. I generelle workshops er der en stor gryde med kokoner, der begynder at lave mad inden daggry. Der er omkring snesevis eller hundreder af kilo kokoner. Derefter i løbet af dagen kommer bedstemor i nærheden for at skrælle kokonerne. Der er for mange kokoner. Det er ikke nødvendigt at sige, om de kan skrælkes på en dag. Fordi der er så mange pligter i landsbyen, og denne slags arbejde behøver ikke fast tid. Derfor er produktionen af silke i almindelige værksteder kun 30 til 40 Jin per dag (output af normal tør kokon er mere end 3:00), og nogle af dem er mindre end det. Jeg har ikke set meget af dem. Hver dag bruges al den producerede silke til at trække dyner. Klimaanlægget siges bedre. Det kan laves til mere end ti eller tyve senge, forår og efterår quilt eller vinter quilt. Mere end ti senge kvæler. Så hvis den månedlige salgsmængde for en butik på Internettet er hundreder eller endda tusinder, så de stadig sælges for hånd, ved jeg ikke, hvor deres silke kommer fra. Nogle mennesker vil sige, at de har levende kokonskalning, så du kan være opmærksom på, hvor mange bedstemødre de har, der skræller kokoner. Generelt kan en bedstemor skræl 6-7 Jin silke om dagen, hvilket er meget. Hun behøver ikke være travlt med familiens anliggender. I gennemsnit er det godt for hver person, 5 år om dagen, og tæller ikke bedstemødrene, der er ansvarlige for bomuldsåbning.
3 、 Hvad er tiktok, WeChat, jitter og 400 yuan et pund, køb det omhyggeligt.
Nu er der alder af trafik, og der er meget opmærksomhed på den store strøm. Jeg ser mange mennesker, der sælger silketæpper på den officielle konto for VX, der sælger seks hundrede og syv hundrede jin, som siges at sælge meget godt og er håndlavede. Så vidt jeg ved har denne officielle konto i store mængder mindst titusinder af artikler. Den håndlavede silke med mindre end 300 omkostninger sælges uden mærket, som er så dyrt, at du betaler for hans salgsfremmende gebyr. Desuden, hvor er så mange rene silke lavet af quilt til dig?
4 、 Hvis du virkelig ønsker at købe rent håndlavet silketæppe, skal du huske at spørge kundeservice, om det er frisk kokongbomuld. Hvis du ikke kender konceptet, skal du ikke købe det. Det er frisk kokonbomuld, og du skal hellere ikke købe den
Der er to slags frisk kokon bomuld. Den ene er silkeormbabyen, der lige er færdig med kokonen. I løbet af puppedannelsen, ca. 5-10 dage, er den direkte anvendte silke til forarbejdning før møllens opkomst den mest autentiske friske kokongbomuld. Denne type bomuld er sjældent på markedet, næsten ingen. På vores side vil mange serikulturelle landmænd behandle kokonerne, de modtager, til frisk kokongbomuld til eget brug. Ellers er det at sælge kokonen direkte til køberen. De kokoner, der er købt af Daichang, vil blive transporteret og opbevaret på andre måder for at dræbe chrysalis i kokonen for at forhindre mølen i at komme ud og påvirke den efterfølgende behandling. Disse behandlinger er ofte opdelt på to måder, den ene fryser, den anden tørrer. Så den såkaldte friske kokongbomuld, der cirkulerer på markedet, forarbejdes til silkebomuld gennem frysning og kold opbevaring. Sammenlignet med den tørrede kokon er den frosne kokon billigere, og den producerede silkebomuld er lidt værre og let at bryde. Derfor, medmindre der er en speciel kanal, kan du gribe kokonhøstperioden for at købe frisk kokongbomuld, måske købe bedre, andre gange, prøv at vælge tør kokon lavet af silkebomuld.