Silke Quilt, er det virkelig varmt?

- Apr 13, 2019-


Sammenlignet med fjer quilt og eyelid quilt, silke quilt har en generel opvarmning effekt.


Silke er et biprodukt af insekter, insekter er ikke konstant temperatur, kort levetid, liv uden alvorlig kulde og varme, så silken bruges kun til at beskytte sig mod at blive spist af andre naturlige fjender. Silke funktioner: silke er lang, blød, uden at spinde er "garn" let at væve tekstiler, generel opbevaring af varmen.


Silke quilt indeholder naturlige silke ingredienser, fordi silke er et animalsk protein med fremragende åndbarhed og fugt absorption egenskaber. Silke af høj kvalitet er anerkendt som den blødeste hudvenlige naturlige fiber, som ikke har nogen stimulerende virkning på huden. Mange kalder silke "den anden hud af menneskekroppen".


Silke er et meget let materiale, fordi det er et ekstrakt af animalsk protein. Ved brug af silkeduge i søvn holder man ikke kun varm, men føles heller ikke tyngdekraften på kroppen. Kroppen vil være afslappet. Det forhindrer ikke kun gigt, gigt og andre sygdomme, men reducerer også trykket i hjertet. I et vist omfang vil det forbedre søvnkvaliteten og gøre os søvn mere behagelig og sundere.


Silke ekstraheres fra kokoner. Når silkeormen er dyrket, kan silkeorm og mulberryblade det spiser ikke sprøjtes med pesticider, ellers vil silkeormen dø. Derfor kan den ekstraherede silke siges at være grøn og sund quilt, og dens sundhedsplejefunktion er meget stærk.


En af de største fordele ved silke dyner er, at de er tæt på hinanden. Silke er silke, der silkeorm babyer spytter ud fra deres mund. Det er nærende og ligner menneskehår. Det er let at være tæt på kroppen.


Jiaxing Qinyue Home Textile Co, Ltd

Adresser: Heshan Industrial Park, Tongxiang City, Zhejiang-provinsen

Postnummer: 314500.

Tlf .: + 86-573-88673389.

Mob: +8613857309330

General Manager: Shome Liu

Email: shomeliu@qysilk.com