Silk · Yi - Kommentar til den 4. Zhenze Silk Cup Kina Silk Home Textile Creative Design konkurrence

- Feb 03, 2020-

"I gamle tider var der silkevejen, der forbandt Kina og andre lande og bragte fordele for alle folkeslag. Mennesker har aldrig holdt op med at udforske verden og universet. Måske en dag i de næste par år vil en ny galaktisk vej blive Denne dybde og smukke tale er fra den 4. "zhenze silkekop" Kina silkehjem tekstil kreativt design konkurrence deltagere design koncept tekstforfatter.

Vi stopper aldrig alle former for efterforskning dybt forankret i tilbagekaldelsen, som også er temaet i denne konkurrence "silke · tilbagekaldelse", er den nye æra med forbrugsopgraderings efterspørgselsbaggrund til råvarens yderligere kulturelle implikationer af roden.

Kran, løve, flyvning, keramik ... Ligesom "alle har en Hamlet i hjertet", har deltagerne fra "otte ørkener" forskellige forståelser af silkevejskulturen, måske kamelklokker i ørkenen; Måske silkevejen ad søvejen; Måske den forbudte by; Måske er det den ruizhu gamle bygning ... Betydningen af ​​"hukommelse" er også farverig: fra yndlingsband til barndomsvenner; Fra turen til det afslappede blik til øjeblikket af blomster - ser ud til at være en kombination af farver, grafisk fortolkning, men faktisk er det følelsesmæssige sustenting, udtryk for følelser.