Snow Flying I Kold Vinter, Vælg Silke Quilt Eller Feather Quilt?

- Feb 26, 2019-


Vinteren er den mest passende sæson til at sove, men kvaliteten af at sove om vinteren er tæt forbundet med quilt. Quilt varm sov godt, quilt ikke varm hele natten frosset, så om vinteren er valget af silke quilt eller fjer dyne varm?


Silke quilt: Det kan betragtes som favorit for små strikning. Det er en naturlig fiber, der kombinerer lys, blød og fin. Hovedkomponenten af silke quilt er ren naturlig animalsk proteinfibre, dens struktur er meget lig den menneskelige hud, 87% er den samme; desuden fordi silkeorm og mulberry blade ikke kan røre pesticider, silke quilt er meget grøn og sund. Kaldet "menneskets anden hud", kan man forestille sig, hvordan hudvenlig og behagelig det er.


Silke er glat, åndbar, blød, hygroskopisk, ikke-kløende og anti-statisk, hvilket gør det til det bedste materiale til at lave tætte tøj. Silke quiltet med mulberry silke som sin indre kvalitet har unikke kvaliteter og fordele som tæt på varme, fluffy og blød, åndbar sundhedspleje og så videre.


Down quilt: Faktisk er princippet om dun dyne det samme som ned tøj, den største fordel er at holde varmen. Selvom dundynet ikke er så blødt som silketæppet , er det meget lettere end bomuldstæppet. Nedklæderne kan bæres i flere år, og den dunede quilt varer lang tid. Xiaobian har mange gode venner, der bruger dun dyner. Hver vinter viser Xiaobian, hvordan varme og varme dyner er.


Der er ikke noget naturligt opvarmningsmateriale i verden, der overgår opvarmningens ydeevne. Fyldstoffet af dun dyne er normalt ænder ned og gås ned. Ned er underlivet af gås og ænder. Det har form af en reed blomst og kaldes en fjer i ark.


Selvom fjerduge har en høj omkostningseffektiv og lang levetid, men denne dyne er meget kålig, kan ikke alle sove under dynen. Hvis du er allergisk over for fjer, skal du ikke sove under dynen!


Når vinteren kommer, hvis du ønsker at købe et dyne, der er egnet til at undgå den kolde vinter, hvis du forfølger en let, blød, mælkagtig hudlignende berøring, kan der henvises til silke quilt . Hvis du fokuserer på at holde varmen og holde sig varm, så kan du ikke gå glip af dunken.


Jiaxing Qinyue Home Textile Co, Ltd

Adresser: Heshan Industrial Park, Tongxiang City, Zhejiang-provinsen

Postnummer: 314500.

Tlf .: + 86-573-88673389.

Mob: +8613857309330

General Manager: Shome Liu

Email: shomeliu@qysilk.com