Stop med at betale IQ-skat! Lær dig at vælge omkostningseffektivt silketæppe!

- Jul 03, 2020-

Nogle mennesker siger, at en mobiltelefon, en kæreste og en god dyne er vigtige valg for livet. En mobiltelefon er allerede der, og en kæreste kan følge, men en blød og glat silkedæk er et must!

Double Silk Duvet

Metoden til at identificere silke dyner, ligesom at se en læge, bør også være opmærksom:

1. Se på prisen

På nuværende tidspunkt beregnes silken på baggrund af vægten af ​​dens dyne, som er ca. 150 yuan pr. Kg. Denne pris inkluderer produktionsomkostninger og virksomhedens' s normale og rimelige overskud.

2. Se på etiketten

Produktnavn, fabriksnavn og adresse, produktimplementeringsstandarder og koder, specifikationer og modeller, sammensætningskvalitet og nettovægt af anvendte materialer (tekstiler og dyner er separat markeret). Hvis ovenstående indhold ikke er markeret, er det markerede indhold ufuldstændigt eller overdrives let af forhandleren.

3. Se på dynebetrækket

Se på de fire hjørner eller kanter af dynen for at se, om der er en lynlåssåbning, så du let kan se materialet i dynen.

4. Se på fosterets kvalitet

Åbn lynlåsåbningerne i de fire hjørner eller fire sider af dynen for at se, om silken er lys og jævn uden fluorescerende refleksion, og silken er lang og elastisk. Hvis du finder bomuld, urenheder, andre kemiske fibre eller fluorescerende refleksion, skal du ikke købe det.

5. Se på silken

Silke af høj kvalitet er lys i farve, ren og fri for urenheder, og silkevejen er ordnet; dog er den underordnede silke for det meste bleg, kedelig og fugtig med mange urenheder, og silkevejen er kaotisk.

6. Se på den elektrostatiske reaktion

Gnid dynen, der er udsat ved lynlåsåbningen, fast i cirka et minut, og lad den derefter suge et lille stykke rispapir i en afstand fra ca. 0,3 til 1 mm. Hvis det kan sutte et stykke papir, betyder det, at det er en kemisk fiber-silke, og ren silke vil ikke generere statisk elektricitet.

7. Lugt lugten

Kvaliteten af ​​silke med olieagtig eller muggen lugt er dårlig, så vælg omhyggeligt.

8. Prøv at føle

Silke af høj kvalitet er blød og delikat, fuld af elasticitet uden klumper; mindreværdig silke er dog ru og ikke fleksibel med hårde dele såsom kokonstængler og kokoner.