Opbevaring og vedligeholdelse af silketæppe

- Feb 10, 2020-

Opbevaringsmetode
1. Før opbevaring skal dynen tørres i solen og foldes, når den er anbragt i kulden;
2. Opbevaringsmiljøet skal være rent for at undgå støv.
3. Det skal placeres på et køligt og ventileret sted for at undgå fugt. Det bør ikke anbringes i en plastikpose for at forhindre, at fugtigheden blokerer i lang tid og reducerer silkens kvalitet;
4. Undgå høj temperatur og stærkt lys, ellers bliver silken sprød og let at bryde og miste perlelignende glans;
5. Undgå kraftigt tryk for ikke at påvirke rebound og fluffy graden af ​​silketæppe;
6. Tilsæt ikke kamferpille, deodorant, insekticid og andre kemikalier.


Brug og vedligeholdelse
1. Anvendelse: Den ydre del af silketæppekernen skal være dækket med et dynebetræk før brug, ellers er quiltkernen let at plette med støv og pletter. Når du sover, skal du ikke trykke på dynen eller indpakke den under kroppen, så du holder den fluffy følelse af silketæppe. Når børn bruger silketæppe, skal de forhindres i at befugte sengen, og på samme tid bør børn forhindres i at hoppe på dynen.
2. Rengøring: hvis dynebetrækket er beskidt, kan det fjernes og rengøres med koldt vand. Kernen i silke må ikke vaskes, tørres, bleges eller stryges. Hvis det er farvet, er det bedst at gå til en professionel tørrensningsforretning for at tørre med et specielt rengøringsmiddel og derefter tørre ved lav temperatur for at forhindre krympning af stoffet. Hvis pletten ikke er stor, kan du bruge et neutralt vaskemiddel tørre forsigtigt af.
3. Lufttørring: hvis den nyligt fremstillede silketæppe har lugten af ​​silkeorm chrysalis, kan den tørres på et ventileret sted i to dage. Silketæppet skal tørres i tide med intervallet 1-2 uger, 1-2 timer ad gangen. Udsæt ikke dynen for solen i lang tid, hvilket får silken til at gå i stykker. Efter tørring skal du tappe på den med dine hænder for at holde den fluffy.
4. Opbevaring: Før opbevaring er det nødvendigt at tørre en gang for at eliminere den indre fugtighed. Opbevar den ikke i et fugtigt og varmt miljø eller i en plastikpose for at forhindre, at silken bliver fugtig, hvilket kan forårsage en speciel lugt, tab af varmekonservering og luftgennemtrængelighed. Undgå kraftigt tryk. Stak ikke tunge genstande på dynen for at undgå udtynding og hærdning. Brug ikke kamferpiller og andre kemikalier for at undgå forurening af silke.