Tal om silke dyner, uldtæpper, dyner, hvad er forskellene og fordele

- Sep 02, 2018-

Tal om silke dyner, uldtæpper, dyner, hvad er forskellene og fordelene
Silke sammenlignes med andre dyner:
I dag er der så mange dyner, som folk bruger: dyner, uldtæpper, dyner, kemiske fiberduge og silke dyner.
Silke er quiltet silke, ned er en høj kvalitet af høj kvalitet dyne, uld er australsk uld, kemisk fiber er fire huller, syv huller osv., Omfatter ikke præstationen af nogle af disse ringere produkter. Den vigtigste præstation af en quilt skal være varm og tæt.
Duvet: Fordelen er den letteste og varmeste. Ulempen er, at den ikke er lufttæt og ikke tæt på kroppen. Der er også en lille smule statisk elektricitet i bomuldsliner, men det er let at bore, og brugen af kemisk fibermateriale med høj densitet kan forhindre boringen, men den statiske er mere, komforten er værre.
Uld quilt: Fordelen er, at den er den mest tætte (ulden har en naturlig drap, så dynen lavet af australsk uld af høj kvalitet er den bedst egnede dyne), og ulden er også meget varm. Ulempen er, at den er bange for fugt, der er åbenlyst lugt efter fugt, og den statiske elektricitet er stærk. Der er mere støv inde.
Kemisk fiber er: Fordelen er, at ventilationen (kemisk fibermateriale quilt er meget god, så det er meget åndbart), billig (omkostningerne er generelt kun 5 til 15 yuan 1 kg), ulempen er ikke tæt på kroppen flere huller, jo bedre er den fluffede følelse, jo mere dynen er ikke tæt på kroppen), er statisk elektricitet let at snavset.
Bomuldsdynt: Et moderat quilt (alle præstationer er ikke dårlige, men der er ikke noget glimrende sted, den eneste enestående skal ikke være statisk elektricitet), prisen er også overkommelig (selvom Xinjiang langklæbende bomuld også er meget billig), men behageligt sex er naturligvis dårligere end andre dyner.
Silke quilt: Alle præstationer er fremragende, lang levetid, varm og tæt, omfattende præstation er den bedste. Ulempen er, at den er bange for pres. Selvfølgelig kan korrekt tørring og aftapning genoprette fluffinessen, og prisen er forholdsvis høj (selvfølgelig er den billigere end duvet af høj kvalitet).