Tal om de fire skjulte farer ved hotellets sengetøj

- Jun 20, 2018-

Tal om de fire skjulte farer ved hotellets strøelse

National Quality Inspection Bureau har sagt i stedet kontrol rapport, Guesthouse Hotel strøelse kvantitet spørgsmål har hovedsagelig følgende flere aspekter: 1. Et lille antal værelse strøelse produkter formaldehyd indhold er alvorligt overskredet 2. Efter vask er størrelsesændringen sats er ikke kvalificeret 3. Kvaliteten af farvning fastness til 4. Tyg tekstur og nationale krav ukvalificeret så i udvælgelsen af hotel sengetøj i valg af tid kan vælges for disse fire, så hvordan skal vi vælge?

Følg den lille serie for at se:

1. Lugt Lugt Formaldehyd i vandet har en god opløselighed, efter vask vil effektivt fjerne skadelige stoffer.

Desuden skal der i lang tid i Cloth Grass Workshop Quilt Pillow også være opmærksom på, som vil absorbere en masse formaldehyd, skal tørres helt eller vask kan bruges.

2. Find Berømte rumplader skrumpe, efter at vasken er blevet mindre, er hotellet ofte stødt på problemer.

Først og fremmest at vælge et stort kendt ry for high enterprise-produkter, markedet har mange dusin 'Shanghai', 'Guangdong' produktion af hotel forsyninger og er ikke nødvendigvis oprindelsen, er sandsynligvis at være fjerntliggende små workshop produktion produkter, så ikke billigt og narret.

3. Tjek udseendet Mange tror, sengetøj falmer ikke er en big deal, men eksperter påpegede, at folk sover vil svede, noget af sveden i materialet vil være mere eller mindre med sengen tekstilfarver kemisk reaktion, vil sved være farvestoffet reduceres til skadelige stoffer og derefter gennem den menneskelige hud for at absorbere kræft. På nuværende tidspunkt er sengetøjsklassen på markedet anderledes, prisforskellen er stor, håndværk og kvalitetskløft er også stor.