Forskellen mellem Duck Down og Goose Down

- Sep 21, 2019-

1. Visuelle forskelle

Fløjlsstørrelse: Ældre fløjl er længere end modent fløjl med stor fløjl, høj komfort, god kvalitet og høj pris.

Fuld nede: Gåsedunen er fyldigere end anden nede. I almindelighed vokser gåsen til modenhed i mindst 100 dage, mens anda er 40 dage, så gåsedatens modenhed er højere end andedunen.

Fremragende fluffy grad: fluffy grad er et vigtigt indeks for at måle kvaliteten ned. I gennemsnit er der mindre rhombusfuger på fjergrenene af gåsedun. Rhombussamlingerne på andedunen er større og koncentreret i slutningen af de små fjergrene. Så gåsedun kan producere større afstand, bedre fluffy grad og stærkere varmebeholdelse.

Springback er bedre: gåsefjer har bedre krumning, finere og blødere end andfjeder, bedre elasticitet og stærkere modstandsdygtighed. Skub den fluffy dyne ned / tøj, og løsn derefter, hurtigt rebound, gendan den oprindelige tilstand, hvilket indikerer, at den fluffy grad af dun er god.

the taste of duck down quilt

2. Forskelle i olfaction

Ænder har en ond lugt. Ænder hører til altetende dyr. De kan bruges som mad til ænder, uanset om det er foder eller insekter, regnorme, fisk og rejer. Fordi fødevarer indeholder mere fedt, har andens fløjl mere fedtindhold, hvilket generelt er lidt fiskigt. Det kaldes "fedt" eller "andefeberlugt" i branchen. Fabrikken vil håndtere det, og det kan smage dårligt i lang tid, hvilket også er grunden til, at den ikke har nogen smag, når den købes, og jo mere den smager efter den. Gæs har næsten ingen lugt: foder af gæs er hovedsageligt plante, og de generelle ukrudt og akvatiske planter kan spises af gæs. Så indholdet af gåse-fløjl er lille, næsten ingen lugt. Hvis der er en skarp lugt, er det selvfølgelig kvaliteten af selve dunet.

goose down

3. Forskellen i udbytte

Andedun kan producere højst tre sæsoner om året, men gåsedun producerer kun en sæson om året, og udbyttet af hver gås er lille. De højere omkostninger ved gåseopdræt bestemmer, at prisen på gåseedun er meget højere end prisen på andedun. Men nu fodrer flere forretningsfolk med hormoner, hvilket vil fremskynde modningen af ænder og gås, men med et højt fedtindhold, tung lugt, lille dun, lav fluffy grad og dårlig modstandsdygtighed. Derfor virker nogle dunne dyner billige, men deres varmebeholdelse er blevet kraftigt reduceret.

The difference between duck down and goose down

4. Hvilket er bedre, duck ned eller gåsedun?

Generelt er gåsedun bedre. Fordi gåsedun er dyrere, mindre produktiv, mere behagelig og varmebeholdelse er bedre, fordi fjederen smelter mere. Folk siger ofte, at gåseedynen er smuk nok til at se virkningen af gåsedun!