Forskellen mellem Tussah Silk Quilt og Mulberry Silk Quilt

- Nov 19, 2019-

Mulberry Silk Quilt

1. Forskellige farver på kokon

Cocoons af silkeorme er for det meste krystalklar hvid. Tussah-kokoner er for det meste mørkebrune og grågrønne.

2. Forskellig behandlingsteknologi

Silken er naturligt hvid, så der er ingen grund til at gennemgå nogen kemisk blegningsproces, når man fremstiller silke quilt. Derfor skal den rene naturlige silketæppe tage silkeorm kokonen som råmateriale, også er den eneste råvare. Tussah-silke er anderledes. Hvis det direkte fremstilles til quilt uden forarbejdning, er det normalt vanskeligt for forbrugerne at acceptere, om det er farve eller fornemmelse. For at føle og farve mere ligner "silke" tilføjer virksomheder ofte "fluorescerende hvidemiddel" og andre metoder til udførelse af falmning og kemisk blegning, og fluorescerende middel er blevet bevist af moderne videnskab at have kræftfremkaldende virkning på menneskets krop og skade sundhed.

3. Forskellig farve på silketråd

Silke er en naturlig mælkehvid. Hvis du ser nøje, vil du opdage, at den har en lysegrøn eller gul farve, og den samlede glans er lys. Den blegede tussah-silke er også hvid, men en slags lys, hvid "meget regelmæssig", hvid, men livløs.

4. Forskellige fiberdiametre

Fiberens holdbarhed og længde bestemmer den måde, hvorpå fiberen behandles til dannelse af quilt senere. På nuværende tidspunkt er der to slags: manuel og mekanisme. Silke hører til lang fiber, ligesom elastisk gummibånd, med overlegen elasticitet og sejhed, så det er mere velegnet til håndtegnet dyne. Imidlertid er tussah-silkefiber kort, og dens elasticitet og sejhed er dårlig, så tussah-silke bruges for det meste som "mekanisme-silketæppe".