Viden om Bambus Fiber Bedding skal vaskes som dette!

- Sep 20, 2018-

Kendskabet til bambus fiber strøelse skal vaskes som dette!
Fiber som et varmt materiale i de seneste år, hvordan man vasker, mange mennesker ikke forstår, hvilket fører til hyppig vask, så i dag fokuserer vi på rengøring bambus fiber bør være opmærksom på hvad.

Bambusfibre bør vaskes let

Når bambusfiberen selv er tør, er styrken meget god, men hvis fiberstyrken er begrænset efter at vandet er afladet, reduceres styrken kraftigt. På dette tidspunkt, hvis du vasker bambusfibre med stærk vask og hård vask, vil bambusfiberstofet blive brudt. Hul eller brudt og beskadiget.

Bambus fiber skal vaskes

Bambusfiberstof er ikke modstandsdygtig overfor høje temperaturer og syrer og alkalier. Dette er især vigtigt! Derfor skal du ikke bruge varmt vand til rengøring, når du rengør sådanne materialer. Det er bedst at lægge mindre vaskemiddel, fordi bambusfibre har et unikt stof "bambus" med naturlig antibakteriel og deodorant og mere for at reducere effekten.

Bambusfibre bør ikke udsættes for solen

Bambusfiber har god fugtabsorption og luftpermeabilitet. Derfor vil der være en stor krympning ved rengøring af strøelse af disse materialer. Under normale omstændigheder vil der være en krympning på ca. 10%; efter rengøring må du ikke sætte den på. Eksponering for solen kan forårsage alvorlig krympning.

Bambusfiber skal vaskes i netposen

Bambus fiber er kort fiber. Mange mennesker siger, at dette materiale vil pille efter en periode. Dette er en normal reaktion, fordi korte fibre påvirkes af friktion og vil danne en hårpære fra indersiden af garnet. Derfor er det bedst at vaske og beskytte vaskemaskinen, når den vaskes.