Misforståelsen af Hotel sengetøj i solen, ved du?

- Jun 20, 2018-

Misforståelsen af hotel strøelse i solen, ved du det?

For en tid siden, herunder det regner altid, så har de store hotel sengetøj ikke tørret i lang tid?

Faktisk er quiltet også en misforståelse, det følgende tager vi et kig: Myte 1: Jo længere tørring, jo bedre dyne, puden er ikke længere solen, desto bedre! Dette skyldes, at bomulden er rig på naturlig fedt, tørketiden er for lang, vil fedtet tørre, aldre, påvirke dets vedhæftnings- og isolationsegenskaber.

Generelt om klokken 11 om morgenen til kl. 2 tørre 2-3 timer bedst, lyset er tilstrækkeligt til at tørre, effekten er god, men kan også undgå lang tid at tørre let forurenet udendørs støv. Myte 2: Eksponering kan være høj temperatur antivirus fjer og uld hjem tekstil seng produkter har ikke brug for hyppig tørring, også må ikke eksponering.

Fordi den høje temperatur i solen vil gøre fjer og uld i olieændringerne, producerer rancid smag, den slags dyne på det ventilerede sted tørrer 1 time på den.

Myte 3: Pat quiltet mere fluffet efter quiltet som Pat Pat, føler sig så rent og kan gøre dynen fluffy, faktisk ellers. Hvert stort hotel strøelse er stadig så bask i? Dette er forkert, åh, næste gang du ikke går galt i solen.