De mennesker, der længe har dækket Silk Quilts har gennemgået amazing ændringer!

- Jul 03, 2020-

Du skal være undrende: hvorfor du skifter dyner ofte?

Dyner bliver gule, hårde og klumpede efter at være blevet brugt i lang tid, og de er ubehagelige at dække.

Dynen er meget tyk, og den er svær at tørre ud, når den er våd. Det vil avle bakterier inde, plus indtrængen af eksterne støvmider, selvom du ofte ændrer dynebetræk, dynen kerne er ikke ren.

Mange mennesker nu vælger mere åndbare og rene dyner, men gåsedun og andedun er nemme at forårsage allergi.

Hvis dit hjem ikke har ændret dynen i lang tid, anbefaler jeg dig virkelig at ændre en silkedyn!

Double Silk Duvet detail

Dækket med silke quilt vil du ske disse ændringer

Som vi alle ved, silke er let og åndbar, forfriskende og lun, og behagelig at sove. Desuden er langsigtet dækning også ganske gavnligt for vores krop.

1.Sleep fredeligt, fordoble din energi

Den sericin komponent af silke indeholder 18 slags aminosyrer, som udsender "søvn faktor", som holder dine nerver i en mere stabil tilstand. Mennesker med dårlig langtidssøvn er dækket med silke dyner, og søvn er mere tryg. Tilstrækkelig søvn kan også gøre folk mere energiske og fuld af energi.

2.Warm om vinteren og køligt om sommeren, behageligt og sundt

Silkedynsen har god kold modstand og konstant temperatur, som kan siges at være varm om vinteren og kølig om sommeren. Silke quilt har ry for at være "Queen of Fibers", og "silke volumen hul" indeholdt i det kan reducere den termiske ledningsevne, når det er koldt og holder varmen bedre end læder og bomuld. Den kan også aflade overskudsvarme, når den er varm, og holde dynen. Behagelig temperatur får folk til at sove mere behageligt, sødt og sundt.

3.Anti-mide, hud-venlige

Den sericin komponent af silke har evnen til at forhindre væksten af mider og forme, og det er ikke let at skjule snavs og snavs. Silke er låst og har huller. Snavset er svært at skjule indeni, og dynen kan altid holdes ren.