Disse puder bliver værre, mens du sover, smid dem væk!

- Dec 17, 2019-

1. Puderne er for høje

Der er et formspråk i Kina kaldet "læne sig tilbage og slap af", men er det virkelig bekymringsfrit?

Men faktisk er det ikke! Hvis puden er for høj, falder den let, hvilket forårsager muskelskader og ledbåndspænding, der forårsager smerter, kramper og endda livmoderhalsspondylose! I det lange løb kan det forårsage hjerneinfarkt og lammelse!

silk pillow

2. Puderne er for lave

Der er også mange mennesker, der kan lide at sove på puder, der er meget lave og ikke engang sover. Dette vil imidlertid gøre folk passivt i en tilstand af head-up, der forårsager halssmerter, utilstrækkelig blodforsyning, cerebral iskæmi og hjerneskade. På samme tid vil det øge blodtrykket, øge hjerterytmen, hjerte-iskæmi og hypoxi og endda pludselig død!

3. Puden er for hård

Direktør Guo Xiheng ved åndedræts- og søvncenter i Beijing Chaoyang Hospital introducerede, at en fast pude har dårlig elasticitet. Puder får halsen til at fange sammen, hvilket gør vejrtrækning vanskelig og øger graden af ​​snorken.

pillows

4. Puderne er for bløde

Puder er for bløde og falder let sammen, hvilket påvirker blodcirkulationen. Når du vågner op, svulmer dine øjne, og dit syn falder. Især ældre og børn, puder, der sover for blødt, hvis du ved et uheld begraver dit hoved i puden, når du vender dig, vil det påvirke vejrtrækning, endda kvælning.

pillow

Hvis du har disse 4 typer puder derhjemme, skal du ikke bruge dem længere, det vil være for sent at fortryde det, når du bliver syg! Skynd dig og skift det!