Sorter af silkestoffer

- Oct 08, 2019-

Silkestoffer kan opdeles i 14 kategorier og 43 underkategorier. Der er hovedsageligt elektrisk spinding, taft, crepe de chine, tung crepe, crepe de chine, georgette, Kogan garn, dobbelt joe, heavy joe, brocade satin, mulberry satin, almindelig crepe satin, elastisk crepe satin, warp strikning og så videre. Almindelige sorter af silkestoffer er crepe de chine, crepe de Heaie, Jorge rådne blomster, Jorge, Jorge de Heaie, mulberry satin, almindelig crepe satin, elastisk crepe satin, warp strikning og så videre.

Crepe de Chine: Silke Satin lavet af silke er kendetegnet ved to-vejs fine rynker på silkeoverfladen, så det kaldes crepe. Varpen af crepe de chine er 20 / 22D2 fusioneret, ikke-drejet silke, og skudten er 20 / 22D2-4 fusioneret med S- og Z-snoet silke. Den almindelige vævning sammenflettet i grå silke. Efter raffinering og dæmpning på grund af sammenfletningen af S-og Z-snoet skud og ikke-drejet varp, drejer skuddet i hver retning. Derfor er der på silkeoverfladen to forskellige vridningslinjer med fin snoet æstetisk følelse.

2. Taffer: Silken raffineres først og affugteres ned i varpen og skudgarnet af silket (kogt silke), som er vævet med almindeligt væv, også kendt som kogte varer. Sutaf, stribet taft og blomstert teta er tre slags traditionelle sorter, der er velkendt i verden i Kina, og er også specielle produkter fra Suzhou og Hangzhou i Kina.

3. Jacquard-silke: Det er en slags satin, der væver forskellige mønstre af jacquard-maskine. Det er en stor kategori satin og adskiller sig fra den af trykt silke med mønster på silkeoverflade. Blandt dem kaldes jacquard på crepe de Chine-warp crepe de chine, jacquard på silke-warp kaldes crepe-satin, jacquard på spinning-warp kaldes blomsterpinding, og så videre. I jacquard-silke er der foruden brokadesatin, ældre duftende satin, crepe-satin, gylden skattegrund, fløjl osv. Også crêpe-satin, levetids-satin, jiuxia-satin, blomsterbrokade snoet satin og blomstert blødt satin, som er populære i verden. Jacquard og trykt satin er også populært i Vesteuropa.

4. Vegetabisk crepe satin: Det er et konventionelt stof i silkestoffer. Lys satin er meget ædel, glat og kompakt. Krympningen af stoffet er relativt stor, og stoffets glans falder efter lanceringen.

5. Elastisk crepe satin: Det er et nyt stof med 90% -95% morbærsilke og 5% -10% spandex. Det hører til sammenvævet stof. Dens egenskaber er god elasticitet, komfort, relativt lille svind, unik stil.

6. Warp strikning: blød, delikat, blød og behagelig, er et nyt specielt strikestof, højteknologisk indhold, er en high-end kvalitet varer.