Hvad med smagen af Duck Down Quilt

- Sep 21, 2019-

Mange mennesker kan lide at bruge dunprodukter og gåsedun. De er ikke kun bløde og lette, men også meget varme. Fordi udstopningen af dundynen er andedun og gåsedun, har nogle produkter en ejendommelig lugt. I det daglige liv, hvis lugten af dundynen ikke er for stærk, kan den fjernes ved ventilation. Hvis lugten er tung, skal den rengøres eller deodoriseres med limonade.

the taste of duck down quilt

1. Ventilation

Hvis gåsenedunen åbnes med en let lugt, skyldes det generelt, at den indre pose i dynen er lukket i lang tid, hvilket fører til, at den dvælende lugt ikke kan distribueres i tide. Åbn det bare på et ventileret sted og luft det i 2 timer. Hvis duck-dynen åbnes med en lugt, kan den skubbe den originale luft ud i dynen og fylde den nye luft. Efter gentagen 2 til 3 (gange / dag) forsvinder lugten eller reduceres. Luft på et ventileret sted i 1-2 dage.

2.Cleaning

2.1. Opvaskemiddel eller silke uldvaskemiddel i blød og grundigt blødlægges i varmt vand ved ca. 20 grader Celsius, drop et par dråber parfume og blødlægges i blød i 20 minutter.

2.2. Grib i vand

1) Ekstruder en stor mængde luft i fjedertæppet ved hjælp af vandbesparelser.

2) Hold hver del af dunjakken nede med begge hænder i vand, indtil den æltes ren eller børstes.

3) Rengør det meste af vandet, hæld det derefter i rent vand flere gange, indtil det er gjort.

4) Læg det bløde balsam i vand og blødgør tøjet i flere minutter.

The difference between duck down and goose down

2.3 Lufttørret

1) Læg dynen ned i nettelommen og tør vandet.

2) Læg dynen fladt på bordet for at tørre.

3) Tørring med en tørretumbler.

4) Læg dem i specielle vasketøjsposer og tør dem i skygge med en tørretumbler.

2.4. Tørbehandling

Når den dyne dybt grundlæggende luftes, vil du opdage, at den ikke er så fluffy og blød, som den plejede at være, men stykke for stykke. Det betyder ikke noget. Når det er tørt, skal du bare klappe det med dine hænder eller bage det nær varmeapparatet et stykke tid, og så bliver det blødt igen.

3. Deodorisering af limonade

Forbered citronskiverne og spraypotten. Læg citronskiverne i spraypotten, hæld derefter vand, ryst hårdt, og en flaske limonade er klar. Tag dunbedet til ventilationsstedet, og klap det kraftigt et par gange, og sprøjt derefter den regulerede limonade. Efter tørring natten over kan lugten fjernes.