Hvad er fordelene for de ældre ved at dække silke-dynen?

- May 11, 2020-

Der er intet mere heldig i livet end at have forældre at narre, have frække børn, have helbred, have fred og have dig! Når jeg bliver ældre, forstår jeg gradvist den slags forældrepleje og forventning til mine børn, og jeg har også mere pleje af dem. Håndlavede silketæpper er de bedste.

Hvad er fordelene ved, at ældre dækker silketæppet?


Pure Mulberry Silk Filled Duvet


En af fordelene ved den gamle mand, der dækker silketæppet: det er ikke nødvendigt at holde det ude for at tørre det!

Forældre bliver ældre, og deres ben og fødder er ikke så fleksible, som de plejede at være. Det sker, at silketæpper ikke behøver at blive udført for at tørre ofte, og de producerer ikke mider, så længe de er ventilerede.


Den anden fordel ved, at den gamle mand dækker silketæppet: let og varmt og behageligt, så kardiovaskulær ikke er belastning!

Silketæppet er let i tekstur og åndbar. Selvom det er let, men varmt, har det ikke en tung vægt på kroppen. For ældre med hjerte-kar-sygdom kan det lindre trykket på hjertet i en vis grad og hjælpe med at sove.


Den tredje fordel ved den gamle mand, der dækker silke quilt: hjælpsom luftvejene!

Med alderen stiger den gamle mand' s hud mindre olie og sved, og det er let at tørre, allergisk, og forsvarsfunktionen reduceres. Derfor bør quiltmaterialet være så naturligt som muligt. Silke er en ren naturlig animalsk proteinfiber, det er ikke let at absorbere støv, ingen bomuldsuld, og det vil ikke påvirke ældres åndedrætsorganer.

Ældres fjerde fordel, der dækker silketæppe: forebyggelse af gigt og hudsygdomme! I naturlig silke indeholder det et stof kaldet" hydrofil side-aminosyre" ;, som hurtigt og effektivt kan absorbere fugtigheden i dynen og med den gode dialyse af silketrækket, så at dynen holdes tør og våd Effekten af ​​gigt og hudsygdomme.


White Soft Silk Quilt


De ældre er tilbøjelige til at få forkølelse på grund af deres svage systemer. Børn, der kan' t forbliver tæt på deres forældre lader ofte silken få det varmeste kammeratskab for deres forældre.