Hvad er fordelene ved dyne på den menneskelige krop?

- Sep 11, 2019-

I den naturlige verden, dynen lavet af bomuld, uld, silke og fire naturlige varme materialer, har dynen den bedste varmeisoleringsydelse og den bedste komfort; dog har dynen god sundhedsfunktion; efter at have læst denne artikel, er det et godt gavevalg til forældre derhjemme?

Hypertension: Folk, der har talt om hjerte-kar-sygdom før, skal ikke sove tunge dyner; det er fordi tykke dyner er lette at undertrykke brystet, forhindre vejrtrækning og får blodtrykket til at stige, så vinterhypertension er mere syg!

For hjerte-kar-sygdomme siger man, at "varmt er koldt, koldt kondenseres". I efteråret og vinteren kan varme dyner fremme blodcirkulationen og lindre den høje forekomst af hjerte-kar-sygdomme

Home textile

Ledsmerter: Når vejret bliver koldt, begynder mange mennesker, især middelaldrende og ældre mennesker, at have muskelsmerter eller ledssmerter. Dette er typisk for reumatiske koldledssmerter, så dynen kan lettes effektivt.

Da dynen har god varme, åndbar fugtighed og temperaturjusteringseffekt, vil den ikke forårsage kulde og indtrængen i kroppen på grund af vådheden i dynen og kulden om natten, og akkumuleres i gigt og forkølelsessmerter.

Søvnløshed: Temperaturen i dynen fra 32 til 34 grader er den mest passende temperatur til at falde i søvn; undersøgelser har vist, at for hver 1-graders stigning i temperatur stiger stofskiftet med 10%, temperaturen falder, men temperaturen stiger for at øge kroppens frie belastning; derfor er det at bruge det som et dyne med en hurtig opvarmningshastighed og en god termostatisk effekt et godt valg.

Home textile

Europæere bruger det som et sundhedsplejeprodukt til behandling af ledssmerter, neuralgi, forhøjet blodtryk og andre sygdomme. Forskningsinstitutter i Frankrig og Tyskland har betragtet dyne som det ideelle sengetøj.