Hvad er silkestof

- Sep 29, 2019-

Silke er kendt som "dronningen af fibre" og er foretrukket af mennesker i alle aldre for sin unikke charme. Silke er en slags proteinfiber. Silke fibroin indeholder 18 slags aminosyrer, som er gavnlige for menneskekroppen. Silke fibroin kan hjælpe huden med at bevare metabolismen af lipidmembraner på overfladen, så det kan holde huden fugtig og glat. Det er et meget dyrt stof, der i vid udstrækning bruges i tøj, møbler, kendt for dets let at håndtere og behagelige åndbarhed. Dets hudaffinitet er uforlignelig med alle andre stoffer.

silk quilts

Ofte stillede spørgsmål

Q1 : Jeg hørte, at silke krymper, så hvordan vælger jeg det rigtige tøj?

A : 1. Krympningshastigheden for silkestoffer er generelt stor. Når du køber silketøj, er det bedre at tilføje 1-3% svindrate til tøjets størrelse; 2. Princippet om at bære stort tøj i stedet for at bære små tøj skal mestres i valget af silketøj. Fordi korrekt tøj ikke kun er behageligt, men også fremhæver de frie og lette, bløde og luksuriøse egenskaber ved silketøj.

Q2 : Der er så mange slags silketøj. Hvordan kan jeg bære dem for at vise deres charme?

A : Vi kan vælge forskellige typer tøj, såsom kjoler, cheongsams eller nationalt tøj, for at afspejle den elegante og yndefulde skønhed af silketøj.

Q3 : Jeg vil holde silketøjet lyst og skinnende. Er der nogle tip?

A : Læg lidt sukker i det klare vand, bland det op og blødgør silketøjet. Det kan holde silken skinnende og lys.