Hvad er det bedste materiale til strøelse?

- Feb 20, 2020-

Almindelige sengeprodukter er almindelige:
1. Sengeprodukter af gammel grov klud: de fleste af dem bruges om sommeren. De er lavet af groft garn med fremragende luftpermeabilitet og fugtabsorption. De gamle grove kludbedprodukter er mere populære i de seneste to år, fordi dens komfort er meget højere end måtten, og prisen er også mere overkommelig. På Taobao begyndte dapujia at sælge gamle grove tøjbedprodukter tidligere, hvilket også fik et stort antal virksomheder til at følge.
2. Vandvasket sengeprodukter: det kan siges, at den omfattende ydelse af vandvasket bomuld er meget god. I de fleste områder kan det bruges året rundt. På markedet er vaskning af bomuldsengprodukter generelt lavet af 32 farver af vævet stof ved høj temperatur-vaskeproces. 32 garnstykker er ikke uslebne. Stoffet er blødt og behageligt, efter at det er vasket og har en meget enkel bomuldsstruktur.
3. Produkter med dobbeltlagsgarn: Stoffet af dobbeltlagsgarn er gradvist blevet populært i de sidste to år. Denne type stof har høj blødhed og god luftgennemtrængelighed. Det kan bruges året rundt. Den eneste ulempe ved garn med dobbelt lag er dets dårlige holdbarhed og lette beskadigelse af gasbind.
Salgsvolumen af twill bed-produkter indtager stadig toppen af alle bomuldsstoffer. Med sine komfortable stofegenskaber og overkommelige priser vinder twill bed-produkter i mange stoffer. Twill stof har god omfattende ydelse og holdbarhed. Så hvis du vil vælge alle bomuldssengprodukter, og håber, at prisen er mere passende, så vælg hende. Prisen på twill-sengetøj er relateret til dens stoffetæthed. Stoftæthed er generelt opdelt i 133 * 72130 * 70128 * 68, jo højere densitet, desto dyrere er prisen. Men generelt er de inden for 300 renminbi.
Satinbed-produkter er blevet opgraderet i de sidste to år. I de første to år kan 60 stykker gongsatin kaldes mellemstore og avancerede stoffer. Som et resultat vises der på 17 år 80 stykker gongsatin, 100 stykker gongsatin og 120 stykker gongsatin i rækkefølge, så flere og flere avancerede sengetøjsprodukter er tilgængelige på Taobao. Det vigtigste træk ved Gaozhi-satin er dets delikatesse. Jo mere følsom seng, jo blødere er det at sove, og jo mere behageligt bliver det. Selvom 60 stykker gongsatin er indgangsniveau, er stoffet udsøgt nok. Derfor, hvis du vil prøve Satin-sengeprodukter, kan du starte med 60 stykker og gradvist opgradere til 80 stykker, 100 stykker eller endda 120 stykker.
Gongsatin er også kendt som bomuldsgongsatin. På grund af det højere antal sateen og det finere garn er efterspørgslen efter bomuld også højere. (bomuld med fiberlængde på mere end 33 mm kaldes lang hæftebomuld), derfor kan garn med højt antal kun spinde med lang hæftebomuld. Som et resultat kalder vi normalt denne slags stof som bomuldssaten. Hvad angår den egyptiske bomuld, Pima bomuld, ø bomuld og så videre, skal du ikke bekymre dig. Dette er falske varer. De indenlandske brokader er generelt Xinjiang-bomuld. Som et stort bomuldsproducerende land er Xinjiang bomuld også kendt i verden.
Uanset twill eller satin, men det skal være et tykt stof. Vi polerer stoffet, så vi kan få alle bomulds-kampprodukter. Denne type sengeprodukter har lille fluff på overfladen, som hurtigt kan låse temperaturen og give god varmekonservering. Flere produkter i høj kvalitet, såsom 60 børstehår, 80 børstehår. Tilsvarende, jo højere antallet af produkter, jo mere delikat, vil tykkelsen gradvis blive tyndere.
Ud over alt bomuldssengetøj introduceres også andre sengetøjsmaterialer kort.
Polyesterfiber kan gøre materialets overflade fuld af plys og således øge varmebeholdelsen. Om vinteren har fløjl, krystalfluvet og andre sengetøjsmaterialer været i en varm tilstand. Hvis du er bange for kulden om vinteren, kan du overveje at tilføje en anden seng. Imidlertid er polyester mindre åndbar og hudvenlig.
Silke er det silke, som silkeorme spytter. Lav produktion og høj pris. Bredden på 2,5 m, 19 mm silke crepe satin, hver meter stof er 200 +, så hvis det gøres til sengeprodukter, er lysomkostningerne mindst 1600 yuan. I betragtning af den stigende pris på materialer og de stigende omkostninger til markedsføring i år, selv i Taobao, skal du bruge mindst 3500 yuan for at købe et sæt. Denne slags sengeprodukter er ikke nødvendigvis villige til at købe, den er for delikat. For at forhindre proteindenaturering bør du ikke bruge detergent indeholdende protease og ikke være udsat for solen. Og strygevarmen kan også denaturere proteinet. I brugsprocessen er det også nødvendigt at forhindre overdreven hudfriktion. Delikatessen med silkesengprodukter er imidlertid uforlignelig. Når du sover, er det blødt som intet. Hvis du vil opleve det, kan du overveje at købe et par silkepudebetræk for at få dit ansigt til at føle dette sarte. Silke sengetøj er køligere, så det bliver lidt islagt om vinteren (åh, virkelig, hvordan kan folk, der bruger silke sengetøj, gøre rummet under 20 grader?).
Tencel er en slags cellulose, der er udvundet af plantemasse med fremragende egenskaber. Ud over dets gode hudvenlige og luftgennemtrængelighed er Tencel-sengeprodukter også meget cool. Derfor er det meget velegnet at bruge Tencel sommerteppet og laken om sommeren. Tiansi har også en god glat egenskab. For så vidt angår den glatte grad, er mange materialer kun andet end silke. På samme tid er Tencel-stoffet også meget venligt overfor folket, og prisen er også overkommelig.