Hvad er forskellen mellem silke quilt og quilt?

- Aug 05, 2018-

Hvad er forskellen mellem silke quilt og quilt?
1. Forskellige fyldstoffer.
(1) Silketæppe
Silke er en naturlig fiber, der kombinerer lyshed, blødhed og finhed i naturen. Det er kendt som "anden hud i menneskekroppen" og kaldes "Fiber Queen" af industrien. Dens vigtigste komponent er ren naturlig animalsk proteinfibre, dens struktur er tættest på menneskets hud, 87% er nøjagtig den samme, indeholder en række essentielle aminosyrer, vind, affugtning, berolige, nære og balancere menneskelig hud. effekt. Silken er glat, åndbar, blød, hygroskopisk, ikke kløende og anti-statisk. Det gør det til et overlegen materiale til at lave tætte tøj, mens silken som silkets indre kvalitet er mere velegnet til varme, fluffy og blød, åndbar sundhedspleje og så videre. Kvalitet og fordele. I oldtiden brugt embedsmænds prinser og kejsersprinserne og landets slægtninge silke dyner. Derfor er silken den mest komfortable dyne til at dække.
(2) dyner (sengetøj fyldt med bomuld)
Fordelene ved dyner i forhold til dyner som dun, silke og uld er: varme og blødhed, og bomulden er statisk fri, hvilket er godt for mennesker med hjerte-kar-sygdom og spædbørn.
2. Lagringstiden er anderledes.
(1) Silke kan dækkes i næsten 15 til 20 år. Silke er ude af silke, hvide, men når du ser tæt på, er silken et lysegult stof med en perlelignende glans, det vil sige sericin. Den ydre overflade af silkeproteinet er dækket af et lag af sericin. Bladlus og forskellige mikroorganismer har naturlig immunitet. hvorfor? Processen med silkeorm cocoon evolution er mere end en uge i færd med at spinde i silkeorm. I denne periode bliver silkeormskokoner let udhulet af omverdenen, mens mikroorganismer, bakterier og små insekter naturligt undgår dem under sericin, men mennesker vil ikke. Hvad er ubehag? Under udviklingen af silkeorm er den dannede sericin det bedste materiale til at beskytte silkeormskokonerne selv. Derfor er der ingen andre mikroorganismer som bladlus til at invadere silketæppet. Selv nogle hudkim er hurtigt ryddet af denne sericin. Silken er dækket, den vil være meget behagelig, åndbar, varm, miljøvenlig, og den vil blive brugt i lang tid.
(2) Når dynebetræket er dækket i lang tid, vil det blive meldt og invaderet af bladlus og bakterier.