Hvad er forskellen mellem den dobbelte kokon silketæppe og den single-kokon silketæppe?

- Jul 03, 2020-

Du har muligvis ikke set en silkeormkokon, så for første gang jeg hørte om dobbeltpaladscokonen, har den enkelte palads kokong muligvis ikke et klart begreb. For at give et meget enkelt eksempel svarer forskellen mellem dem til: almindelige æg og dobbelt æggeblomme. Så du forstår, at du undertiden går på markedet for at købe æg og snuble over: Hej, det viser sig, at der er to æggeblommer.

Dobbelt palads kokoner: der er to eller flere end to modne kokoner, en silkeorm kokon dannet af samarbejde, naturligvis vil sådanne kokoner være større.

Naturligvis er sandsynligheden for dobbelt æggeblomme meget lille. Af samme grund er dobbeltpaladscokonen også den samme. Sandsynligheden er meget lille. Så i de fleste tilfælde er der kun 3 til 5 dobbeltpaladscokuner i 100 silkeormkokoner.

Shuanggong kokon er det silke, som to silkeorme spytter sammen. Silken krydses også. Silkeuld produceret på denne måde er mere fluffy, og det er meget glat, meget tæt på kroppen, og kvaliteten er meget delikat. Det kan siges, at det er det bedste blandt silke dyner. Råmateriale.

Mulberry Silk Bed Comforter

Hvorfor er dobbelt-kokon-silketæppet bedre end enkelt-kokon-silketæppet?

1. Mere varme

Enkelt-kokon-silken er en efter en og har en lineær struktur, mens to-kokong-kokonerne ikke er ens. Som du normalt hører, behandles silken. Det første trin er at trække silken i en nettoform. Det andet trin er at sprede det lag for lag. De dobbelt palads kokoner har naturligvis en crisscross silke struktur. . Derfor er den silke, der tegnes af det dobbelte palads silke, formet i lang tid og er varmere end den generelle silke.

2. God fleksibilitet

Shuanggong-kokoner er tykkere end almindelige silkekokoner. De to filamenter i en kokon er sammenflettet med hinanden. Silkens krumning er relativt stor, så den har god elasticitet og høj fylde. Det hører til silke quilt råmateriale. Lang, ingen plade.

3. God fluffy

Shuanggong kokon er stor, og to silke er krydsede. Silken har en stor grad af krumning, der naturligt har en fluffy fornemmelse. Derfor er fluffinessen af ​​Shuanggong silke den bedste i silketæppet, og fornemmelsen er også meget behagelig.


Det er godt at kende silketæppet fra Shuang Gong Cocoon, men du skal vide, at der er få Shuang Gong Cocoon. Fordi der er meget få, er prisen naturligvis højere. Derudover kan vi kinesere lide dobbeltværelser, og dobbelte kokoner indebærer også fordoblinger.