Hvilken slags pude er god

- Sep 27, 2019-

En tredjedel af ens liv tilbringes i søvn. Puder kan siges at være den længste ledsager. Valg af passende puder kan ikke kun garantere søvn af høj kvalitet, men kan også relateres til kvaliteten af arbejde, studier og liv i to tredjedele af livet. Så hvordan vælger vi den rigtige pude til os selv?

Kemisk pude: billig, men ikke praktisk

Dette er en pude lavet af almindelig menneskeskabt fiber. Fordi materialet i den kemiske fiber ikke er meget åndbart, er det let at deformere og agglomerere over en lang periode. Det mangler elasticitet, og puden er ujævn. Derfor anbefales det, at du ikke vælger denne billige, men ikke praktiske pude, når du køber puder.

Down Pillow: Let at bruge, men ikke let at rengøre

En god dunpude bør vedtage større dun, som har bedre fluffy grad, kan give bedre støtte til hovedet og vil ikke blive deformeret på grund af lang brug. Og dun har fordelene ved let vægt, åndbarhed og ikke-opslæmning. Dunpude er en god materialepude, ulempen er, at den ikke kan vaskes.

pillow

Hukommelsespude: den mest behagelige pude

Hukommelsespude-materiale til høj densitet, stødabsorbering, åndbar hukommelsesteknologi bomuld, kan simulere kropsformen til at understøtte alle dele af kroppen for at undgå problemet med pude eller muskeltræthed og ømhed. Men prisen er dyrere, og det er ikke let at rengøre.

Cassia frø sundhedspude: effekten afhænger af den enkelte

Generel sundhedspude er en kombination af traditionel kinesisk medicin og urter, så du kan sove ubevidst, roe dit sind, køle og rydde dine øjne, forhindre sygdomme og styrke din krop. Men om puden virkelig er effektiv afhænger af, hvordan du har det.

Boghvede Pude: Eksistens har sin egen grund

Boghvedepude er lavet af naturlige materialer. Der er altid en grund til, at traditionelle ting bliver afleveret. Boghvede har en hård, ikke-skrøbelig rhombisk struktur, og boghvede hudpude kan ændre form, når hovedet bevæger sig fra side til side, så det er meget behageligt at sove. Måden at rydde op på er at lægge den regelmæssigt i solen. Velegnet til sommerbrug.

Latex-pude: alt er godt undtagen pris

Latexen har god elasticitet, ikke let at deformere og stærk bærende kraft. Det siges, at latex kan ændre hovedets form for børn, hvis skelet udvikler sig, og at der ikke vil være støv, fibre og andre allergener, der forårsager luftvejsallergier. Nogle latexpuder har også effekten af at massere og fremme blodcirkulationen. Men latexpuder er også dyre.